TRENDS
Αυτό το καλοκαίρι η Orlebar Brown μας καλεί στο… Club Tropicana
Η Βρετανική εταιρεία ανδρικής ένδυσης Orlebar Brown γιορτάζει το 15ο καλοκαίρι με μια πολύχρωμη συλλογή εμπνευσμένη από το ταγούδι “Club Tropicana” των Wham!
Monopoli Team
08.07.2022
A
A
Η Βρετανική εταιρεία ανδρικής ένδυσης Orlebar Brown σηματοδοτεί τη δέκατη πέμπτη επέτειό της και μας προσκαλεί στο ανέμελο… «happy place» της – γεμάτο πολύχρωμη, φανταχτερή, καλοκαιρινή διασκέδαση με ζωντανά χρώματα, έντονα prints και τολμηρές γεωμετρίες.
Στα χρώματα του πιο ανέμελου καλοκαιριού
Η πρώτη κυκλοφορία είναι μια κάψουλα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους WHAM! μια σειρά από εκφραστικά στυλ εμπνευσμένα από την επιτυχία του 1983, «Club Tropicana».
Σε συνεργασία με τους WHAM! και εμπνευσμένη από το εμβληματικό τραγούδι τους Club Tropicana, αυτή η ιστορία γιορτάζει τη νεολαία, τη διασκέδαση και την ανεμελιά των διακοπών. H ουσία του καλοκαιριού και ο ήχος του τέλειου ποπ τραγουδιού αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της Orlebar Brown.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Χριστούγεννα στο θέατρο #3: Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Χριστούγεννα στο θέατρο #2: Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών