MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΟΡΟΣ

Μυστήριο 59_Ακαδημία Χορογραφίας U(R)TOPIAS: 13 νέοι χορογράφοι παρουσιάζουν στην Ελευσίνα τα εν εξελίξει έργα τους

13 νέοι/ες χορογράφοι εμπνέονται από την πόλη της Ελευσίνας και παρουσιάζουν τα εν εξελίξει έργα τους, στο πλαίσιο της ξεχωριστής δράσης «Μυστήριο 59_Ακαδημία Χορογραφίας U(R)TOPIAS», η οποία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο X-Bowling Art Center.

Μυστήριο 59_Ακαδημία Χορογραφίας U(R)TOPIAS
Μυστήριο 59_Ακαδημία Χορογραφίας U(R)TOPIAS: 13 νέοι χορογράφοι παρουσιάζουν στην Ελευσίνα τα εν εξελίξει έργα τους
Monopoli Team

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο πλαίσιο της δράσης Μυστήριο 59_Ακαδημία Χορογραφίας U(R)TOPIAS θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου στο X-Bowling Art Center. 13 νέοι/ες χορογράφοι παρουσιάζουν τα εν εξελίξει καλλιτεχνικά τους έργα, που αντλούν έμπνευση από την ιστορία, την κληρονομιά και τη μνήμη της πόλης της Ελευσίνας, το βιομηχανικό της παρελθόν, τον αρχιτεκτονικό της πλούτο, τον θαλάσσιο κόσμο της, καθώς και από θεματικές όπως η γυναίκα εργάτρια και το περιβάλλον.

*Μια διοργάνωση της 2023 ΕΛΕVΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης σε συνεργασία με την ομάδα σύγχρονου χορού Αερίτες.

Η Ακαδημία Χορογραφίας U(R)TOPIAS υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Πατρίσιας Απέργη, έχει ως κύριο σκοπό τη δημιουργία μιας διακριτής δραστηριότητας στον τομέα του χορού, τη στήριξη νέων και ανερχόμενων χορογράφων και την καλλιέργεια ενός νέου κοινού για τον χορό, θέτοντας στο επίκεντρο την πόλη της Ελευσίνας.

Από τον Δεκέμβριο 2021 μέχρι σήμερα, οι νέοι χορογράφοι που έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα είναι οι: Ελευθερία Αγαπάκη, Ελένη Βασιλονικολού, Μαρία Γαρέφη, Χριστάνα Κοσιάρη, Μάρθα Κώτσια, Στέλλα Μαστοροστέριου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ήβη Ρήγα, Ελιάν Ρουμιέ, Εμμανουέλα Σακελλάρη, Κατερίνα Φώτη, Διαμάντω Χατζηζαχαρία, Lea Simonsmeier.

Γνώρισαν την πόλη της Ελευσίνας και παρακολούθησαν σειρά δημιουργικών εργαστηρίων µε καταξιωμένους χορογράφους και επαγγελματίες των τεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Πατρίσια Απέργη, Νάντια Αργυροπούλου, Τάσος Βρεττός, Ευαγγελία Θεριανού, Δημήτρης Καμαρωτός, Αγγελική Λαμπίρη, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Σοφία Μαυραγάνη, Χρυσάνθη Μπαδέκα, Κωνσταντίνος Σακκάς, Φρόσω Τρούσα, Στεργιανή Τσιντζιλώνη, Αναστασία Τσοπελάκη, Χρήστος Χριστόπουλος, Willi Dorner, Lisi Estaras, Roberto Fratini Serafide, Victor Leclere, Carmen Mehnert, Mathilde Monnier.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜυστήριο 23_Σινέ-Ελευσίς. IN SITU realities: Το πρώτο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Ελευσίνας είναι γεγονός12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημέρες: 2/7 & 3/7
Χώρος:  X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12, Ελευσίνα)
Διάρκεια: 19:00-22.00
Ελεύθερη είσοδος με κρατήσεις θέσεων εδώ
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Open Sharing εδώ

Πρόσβαση στην Ελευσίνα # 21χλμ

Με αυτοκίνητο ή μηχανή μέσω της Αττικής Οδού ή από τη Λεωφόρο Αθηνών, σε μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Με λεωφορείο (γραμμές 845 και 871 από Πειραιά, 876 από τον σταθμό “Αγ. Μαρίνα” του μετρό και 878 από Αχαρνές)

Με προαστιακό (στάση “Μαγούλα” και στη συνέχεια, με το λεωφορείο 863)

Με ΚΤΕΛ (γραμμή Μέγαρα – Νέα Πέραμος – Ελευσίνα, με αφετηρία την πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο)

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b