MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο, χορό και συναυλίες για την Τρίτη 28 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις, χορό και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

1. Ο Ibrahim Maalouf στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ο Ibrahim Maalouf, ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της παγκόσμιας γαλλικής μουσικής εντάσσει στην καλοκαιρινή του περιοδεία το Ηρώδειο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, για να μάς συστήσει τον δικό του μουσικό κόσμο που συνδυάζει την jazz και rap μουσική με τις επιρροές του από τη Μέση Ανατολή.
Τρίτη 28/6, 21:00
25-70€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 43, Αθήνα

2. Ο Δώρος Δημοσθένους στον Κήπο του Μεγάρου

Το πρόγραμμα της μουσικής βραδιάς, που έχει τον τίτλο «L.O.V.E.», διατρέχει τις εποχές, τα μουσικά είδη, τους ρυθμούς και τους τόπους, περνώντας από τις μελωδίες των Γιαννίδη, Μουζάκη και Θεοδωράκη σε τραγούδια με χορευτική διάθεση των Elvis Presley, Tom Jones, Simon & Garfunkel, Dusty Springfield, Queen αλλά και των Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανού. Απόψε θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα πιο διάσημα ερωτικά τραγούδια από τον Δώρο Δημοσθένους και την τετραμελή μπάντα του, οι οποίοι μάς υπόσχονται πολλές εκπλήξεις.
Τρίτη 28/6, 21:00
15€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Ιλίσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκδηλώσεις, ταινίες και εκθέσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Τρίτη 28 Ιουνίου12.09.2018

3. Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο στο CT Garden Festival

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα, έρχεται και φέτος στο CT Garden Festival, με νέα αλλά και παλιά τραγούδια. Κι όπως συνηθίζουν, και αυτή η συναυλία τους, θα… χτιστεί “επί τόπου” με τη συμμετοχή του κοινού. Κάθε βραδιά για τους Χειμερινούς Κολυμβητές, είναι μία μουσική πρόταση, φτιαγμένη από δεξιοτέχνες μουσικούς, που συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και δημιουργούν μία ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα.
Τρίτη 28/6, 21:00
10-25€
Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι

ΧΟΡΟΣ

4. Hip Hop Battle στην Πειραιώς 260

Μετά το περσινό, δυναμικό ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, όπου μύησε το κοινό της Πειραιώς 260 στο σύμπαν του hip hop και του street dance, το Athens Epidaurus Festival Urban Dance Contest επανέρχεται φέτος με νέες χορευτικές “μάχες”, υποσχόμενο ακόμα πιο ηλεκτρισμένες αναμετρήσεις. Φέτος, οι κατηγορίες είναι δύο: την πρώτη μέρα, σήμερα, δεκαέξι από τους καλύτερους*ες χορευτές*τριες στην Ελλάδα διαγωνίζονται ατομικά 1vs1 στην κατηγορία hip hop. Στις θέσεις των κριτών μερικοί*ες από τους*τις καλύτερους*ες χορευτές*τριες της hip hop και street dance κουλτούρας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαζί τους, για ακόμα μια χρονιά, ο Dj AmazeMe στα decks και ο Sifu Versus στον ρόλο του host.
Τρίτη 28/6, 22:00
Ελεύθερη είσοδος
Πειραιώς 260 (Πλατεία), Ταύρος

ΘΕΑΤΡΟ

5. Ακούω ήχον κώδωνος, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η παράσταση «Ακούω ήχον κώδωνος» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, κάνει στάση απόψε στο Βεάκειο. Αποτελεί μια συρραφή αποσπασμάτων από ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του Μποστ – θεατρικά, πεζά, ποιήματα, λεζάντες, διαφημίσεις, τραγούδια, επιθεωρησιακά νούμερα – που έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα γιορτάσει το Θέατρο Στοά την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του. Η Φαύστα, ο Γιάννης, το Ριτσάκι, η Μήδεια, ο Ιάσων, η Καλόγρια, η Μαρία Πενταγιώτισσα, ο Κολόμβος, ο κ. και η κ. Ιατρού, ο πάτερ Αμβρόσιος, ο Πάρις, η Μαριάνθη, συνολικά 20 ήρωες του Μποστ, συναντιόνται στους γάμους του Ριτσακίου με τον Πάρι, αμφότεροι ανευρεθέντες μέσα στην κοιλιά ψαριών! 15 ηθοποιοί και μια μικρή λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους ίδιους τους ηθοποιούς του θιάσου με διευθυντή τον Διονύση Τσακνή, θα παραβρεθούν στον γάμο, ο οποίος όμως θα έχει τραγική κατάληξη από την ξαφνική εμφάνιση του Κολόμβου, «που πήγε κι ανακάλυψε την Αμερική» και καθόρισε το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, αλλά και από τη γνωστή απόφαση της Μήδειας να σφάξει τα παιδιά της, λόγω της ερωτικής διαγωγής του Ιάσονα.
Τρίτη 28/6, 21:00
17-20€
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Αθηνών: Εκπτώσεις έως 50% και πακέτα προσφορών για την Επίδαυρο12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b