MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δήμος Αθηναίων: Σύγχρονοι, ασφαλείς και με νέα άσφαλτο 785 μικροί και μεγάλοι δρόμοι

Το πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος Αθηναίων αφορά στην ανακατασκευή-ασφαλτόστρωση 1.050 δρόμων – Eχουν γίνει εργασίες σε Αχαρνών, Πανόρμου, Μιχαλακοπούλου, Ιερά Οδό, Χαμοστέρνας και Κολοκοτρώνη.

Monopoli Team

Τουλάχιστον 110 κεντρικοί και ιστορικοί δρόμοι της Αθήνας ασφαλτοστρώθηκαν και άλλαξαν όψη στην πρωτεύουσα. Το πρόγραμμα, που αφορά στην ανακατασκευή-ασφαλτόστρωση 1.050 δρόμων και έχει προϋπολογισμό 42 εκατ. ευρώ, προχωράει και ήδη έχουν γίνει εργασίες σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Αχαρνών, η Πανόρμου, η Μιχαλακοπούλου, η Ιερά Οδός, η Χαμοστέρνας και η Κολοκοτρώνη.

Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι του Δήμου έχουν επισκευάσει 785 δρόμους, καλύπτοντας σχεδόν το 75% των οδικών δικτύων της πόλης που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από 1.640.000 τετραγωνικά μέτρα έχουν καλυφθεί με νέα άσφαλτο, ενώ με την ολοκλήρωση του ασφαλτικού προγράμματος η επιφάνεια των οδοστρωμάτων που θα ανακατασκευαστεί θα φτάσει τα 2.000.000 τετραγωνικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Ίδρυμα Ωνάση δίνει «νέα πνοή» στο Άλσος Λογγίνου στο Μετς12.09.2018

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η παλιά, φθαρμένη και ακατάλληλη άσφαλτος αντικαταστάθηκε με νέα υψηλής ποιότητας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν και οι απαραίτητες εργασίες διαγραμμίσεων και διαβάσεων, ώστε οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες της Αθήνας να μετακινούνται με ασφάλεια στο κέντρο και τις γειτονιές της.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b