MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Κεϊρά Χαμραουί λύνει την σιωπή της για τη βίαιη επίθεση που σόκαρε τη Γαλλία

Η Γαλλίδα διεθνής μίλησε στην «L’ Equipe» για την κόλαση που έζησε τον Νοέμβριο στα χέρια δύο κουκουλοφόρων και την περίπλοκη συνύπαρξή της με την ηθική αυτουργό στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Monopoli Team

Μετά από πολλούς μήνες σιωπής, η Κεϊρά Χαμραουί αποφάσισε να μιλήσει. Αποφάσισε να επιτρέψει στην κόλαση να «γεννηθεί» ξανά, να επιστρέψει στη μνήμη της και να αφηγηθεί στην εφημερίδα «L’Équipe» την επίθεση που υπέστη στις αρχές Νοεμβρίου. Τη βία που βίωσε στα χέρια δύο κουκουλοφόρων και τις επακόλουθες συνέπειες στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Με την συμπαίκτριά της Αμινατά Ντιαλό να κατηγορείται αρχικά ως ηθική αυτουργός.

Αποδυτήρια χωρισμένα στη μέση. Αμηχανία αναμειγμένη με οργή και πολλά, πολλά επεισόδια στην ροή του χρόνου, από εκείνη την στιγμή κι έπειτα.. Οι αναμνήσεις της 31χρονης πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα από εκείνη τη νύχτα χωράνε σε τρία γράμματα. Βία. «Βίωσα μια πολύ βίαιη επίθεση. Δύο άγνωστοι άνδρες με έβγαλαν από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευα με χτύπησαν με σιδερένιες ράβδους στα πόδια. Εκείνο το βράδυ σκέφτηκα πραγματικά ότι θα έμενα εκεί. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου όσο μπορούσα, αλλά ούρλιαζα από τον πόνο. Διήρκεσε πέντε λεπτά και ήταν βασανιστικό», διηγείται.

Η είδηση ότι μια διεθνής παίκτρια στο κορυφαίο επίπεδο φέρεται να οργάνωσε επίθεση με κουκουλοφόρους σε συμπαίκτριά της σε Παρί και Εθνική Γαλλίας άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία στο διαδίκτυο στις αρχές Νοέμβρη και να προκαλεί σοκ. Το κίνητρο που φέρεται να οδήγησε τη Ντιαλό σε αυτή την πράξη; Ο φόβος ότι θα της κλέψει τη θέση στην ιεραρχία του ρόστερ και τη βασική ενδεκάδα.

Η Ντιαλό που βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών, αφέθηκε ελεύθερη κάποιες ώρες μετά τη σύλληψή της, χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες. Το θύμα της βίας στη συνέντευξή της μιλά για οδύνη. Οδυνηρή χαρακτήρισε την εμπειρία και το « γιατί» ακόμα μέσα της δεν έχει απαντηθεί. «Έζησα μια ήσυχη ζωή ως επαγγελματίας, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σήμερα νιώθω κυρίως αδικία, αλλά και θλίψη. Με βασανίζουν πολλές ερωτήσεις: Γιατί εγώ; Γιατί τόση βία; Χρειάζομαι τα πάντα να βγουν ανοιχτά για να μπορέσω να ηρεμήσω».

Διαβάστε περισσότερα στο GazzettaPlus

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b