MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Dwayne Johnson: Έκανε δώρο-έκπληξη στη μαμά του σπίτι 3,48 εκατ. δολαρίων

Ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Dwayne «The Rock» Johnson δεν παύει να επιβεβαιώνει συνεχώς δημοσιεύματα σαν αυτό του ιστότοπου The Profile που τον χαρακτήρισε πρόσφατα ως το πιο συμπαθητικό άτομο στον κόσμο.

Monopoli Team

Η τελευταία χειρονομία μεγαλοψυχίας εκ μέρους του ηθοποιού είχε αποδέκτη την 73χρονη μητέρα του. Εκφράζοντας την απεριόριστη αγάπη του προς αυτήν, ο Dwayne Johnson σχεδίασε μια ιδιαίτερη έκπληξη και την άναρτησε στο Instagram, προκαλώντας για άλλη μια φορά θύελλα σχολίων από τους θαυμαστές του.

Τι αφορούσε η έκπληξη; Το καινούργιο ακίνητο στην Καλιφόρνια, αξίας 3,48 εκατ. δολαρίων, που ο ηθοποιός αγόρασε για τη μητέρα του, στο οποίο την ξενάγησε για πρώτη φορά, μοιραζόμενος την ιδιαίτερη στιγμή με τους 320 εκατ. ακόλουθούς του στο Instagram.

Το Σάββατο, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Jumanji δημοσίευσε μερικά κλιπ της μητέρας του, Ata Johnson, καθώς εκείνη έκανε μια βόλτα στο νέο σπίτι που της δώρισε. Η γλυκιά στιγμή μάλιστα επενδύθηκε μουσικά από το τραγούδι «Over the Rainbow» του Israel Kamakawiwo’ole.

«Σ’ αγαπώ μαμά και… έκπληξη!» ανέφερε το μακροσκελές κείμενο του The Rock στο Instagram. «Όταν ήμουν μικρός, μισούσα όταν η μαμά μου έκλαιγε. Aυτές τις μέρες, όμως παίρνω χαρά από τα δάκρυά της», έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b