ΝΕΑ
Τζέιμς Μποντ: H μοναδική Aston Martin DB5 στη συλλογή του Σον Κόνερι βγαίνει σε δημοπρασία
Παρά την κοινή πεποίθηση, ο Τζέιμς Μποντ δεν οδηγούσε πάντα τα αυτοκίνητα της Aston Martin στις ταινίες του. Στο «Dr. No» του 1962, ο Σον Κόνερι ως πράκτορας 007 οδηγούσε ένα Sunbeam Alpine, ενώ στο «From Russia with Love» ακολούθησε ένα Bentley Mark IV.
Monopoli Team
26.05.2022
A
A
H Aston Martin έκανε το ντεμπούτο της στο «Goldfinger», το 1964 και το διαβόητο DB5 που χρησιμοποιήθηκε, έμελλε να αλλάξει για πάντα το ρόλο των αυτοκινήτων στον κινηματογράφο.
Βέβαια, Μποντ και Aston Martin ήταν αδιάσπαστο δίδυμο στα μυθιστορήματα του Ίαν Φλέμινγκ, αν και το μοντέλο που οδηγούσε ο υπερκατάσκοπος στις σελίδες των βιβλίων ήταν ένα Mark III DB. Ωστόσο, το νέο τότε DB5 προκρίθηκε ως πιο εντυπωσιακό για τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα στην ιστορία του κινηματογράφου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτάνιελ Κρεγκ: Αποχαιρετώντας τον James Bond της γενιάς μας12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η θρυλική «Λόλα» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Παλλάς
Το 48ο Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα
«Το Ροκ Του Μέλλοντός Μας»: Ένα μουσικό αντίο με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου
Γιλμάζ Χουσμέν: «Βαριέμαι τη συζήτηση για την καταγωγή μου» (vid)
Ο λόγος και ο τόπος: Έκθεση του Δημήτρη Σεβαστάκη στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Ο Απόστολος Κίτσος επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus
Η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης παίζει Ρίτσο, Λειβαδίτη, Αναγνωστάκη στο Μέγαρο
Eurostat: Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών με τους χαμηλότερους μισθούς στην ΕΕ
Ξετυλίγοντας μίτους στο Λόφος art project
Πρεμιέρες: Οι ζόρικες κινηματογραφικές επιλογές του Παρκ Τσαν Γουκ