MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

75ο Φεστιβάλ των Καννών: Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Dodo» του Πάνου Κούτρα έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Με αφορμή την πρεμιέρα της πέμπτης μεγάλου μήκους ταινίας του Πάνου Κούτρα, «Dodo», το καστ βρέθηκε στην Κρουαζέτ.

Στιγμιότυπο από την ταινία «Dodo.
Monopoli Team

Ελληνικός αέρας φύσηξε στο φετινό φεστιβάλ Καννών, χάρη στην παρουσία της νέας ταινίας του David Cronenberg, «Crimes of the Future», που γυρίστηκε αποκλειστικά στην Αθήνα και φυσικά στο «Dodo» του Πάνου Κούτρα. Βέβαια την ελληνική παρουσία συμπληρώνει φέτος και η ταινία «Burning Days» σε σκηνοθεσία Emin Alper, αφού έχει Έλληνα συμπαραγωγό και η οποία διαγωνίζεται στο πρόγραμμα Un Certain Regard (Ένα κάποιο Βλέμμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo “Dodo” του Πάνου Κούτρα στις Κάννες – Η ελληνική παρουσία στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών12.09.2018

Έτσι, μετά την εμφάνιση του ηθοποιού Γιώργου Πυρπασόπουλου στο κόκκινο χαλί της κινηματογραφικής διοργάνωσης, για την προβολή της ταινίας του David Cronenberg, «Crimes of the Future», στην οποία συμμετέχει, είχαμε μερικές ακόμη λαμπερές εμφανίσεις Ελλήνων ηθοποιών.

Με αφορμή την πρεμιέρα της πέμπτης μεγάλου μήκους ταινίας του Πάνου Κούτρα, «Dodo», το καστ βρέθηκε στην Κρουαζέτ. Συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυριέλλα Σαββίδου, η Νατάσα Εξηνταβελόνη, ο Άκης Σακελλαρίου, η Τζεφ Μοντάνα, ο Πολύδωρος Βογιατζής και ο σκηνοθέτης Πάνος Κούτρας πόζαραν το βράδυ της 25ης Μαΐου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στο λαμπερό κόκκινο χαλί, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας στο τμήμα Cannes Premiere του φετινού Φεστιβάλ Καννών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σμαράγδα Καρύδη fanpage/multi (@smaragdakaridi.edits)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dodo (@dodo_the_movie)

Το «Dodo» του Πάνου Κούτρα – που είναι παλιός γνώριμος του φεστιβάλ των Καννών – έχει ως παραγωγό την Ελένη Κοσσυφίδου, εταιρεία παραγωγής την 100% Synthetic Films Ltd και συμπαραγωγό του το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Ο Όστιν Μπάτλερ θριάμβευσε ως Elvis – Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πρεμιέρα12.09.2018

Σύμφωνα με την επίσημη υπόθεση του «Dodo»: «Δεκατέσσερις άνθρωποι όλων των τάξεων, των ηλικιών, των εθνικοτήτων, θα βρεθούν εγκλωβισμένοι στο κτήμα της οικογένειας Καρακώστα, εκεί όπου σε δύο 24ωρα θα γίνει ο γάμος της κόρης τους με έναν πλούσιο κληρονόμο ως η τελευταία ελπίδα τους για να σωθούν από τη χρεοκοπία και την ελεύθερη πτώση τους στην ταξική πυραμίδα της χώρας. Δεκατέσσερις συμπρωταγωνιστές σε μια παράλογη τραγικωμωδία που εξελίσσεται «κεκλεισμένων των θυρών».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b