MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

«Η εξουσία του σκύλου»: To αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Τόμας Σάβατζ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Τόμας Σάβατζ, «Η εξουσία του σκύλου» (The Power of the Dog), που έγινε ταινία από το Netflix, αποσπώντας το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 10 Ιουνίου από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

Monopoli Team

Το βιβλίο του Τόμας Σάβατζ, με τίτλο «Η εξουσία του σκύλου» (The Power of the Dog), σε μετάφραση, Κώστιας Κοντολέων, θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 10 Ιουνίου από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

Το «Η εξουσία του σκύλου» σηματοδοτεί την επιστροφή μιας από τις πιο δυνατές και ξεχωριστές φωνές της λογοτεχνίας. Κεντρικοί ήρωες δυο αδέλφια – και μια γυναίκα και ένα αγόρι, μάνα και γιος, που η άφιξή τους στο ράντσο των δυο αδελφών κλονίζει μια ήδη εύθραυστη γαλήνη. Από την πρώτη εντυπωσιακή παράγραφο έως την τελευταία λέξη, η φωνή του Τόμας Σάβατζ –και το έντονο πάθος και η σκληρότητα των χαρακτήρων του– αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ εξουσία του σκύλου12.09.2018

Η Τζέιν Κάμπιον κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Η εξουσία του σκύλου» (The Power of the Dog), και έγινε η 3η γυναίκα που κέρδισε αυτό το βραβείο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, στην παραλαβή του βραβείου, ευχαρίστησε συγκινημένη τον Τόμας Σάβατζ για την ευκαιρία που της προσφέρθηκε μέσα από το βιβλίο του.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

O Τόμας Σάβατζ γεννήθηκε το 1915 στο Σολτ Λέικ Σίτι. Η λογοτεχνική καριέρα του απλώνεται σε πέντε δεκαετίες και δεκατρία μυθιστορήματα, με πιο διακεκριμένο το «Η Εξουσία του Σκύλου» (1967), που ονομάστηκε “το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς” από την εφημερίδα “Σαν Φρανσίσκο Κρόνικλ”. Το πιο πρόσφατο μυθιστόρημά του, «The Corner of Rife and Pacific», προτάθηκε για το PEN/Faulkner Award, κέρδισε το Pacific North-west Booksellers Association Award, και επιλέγει από το Publishers Weekly ως ένα από τα δεκαπέντε καλύτερα μυθιστορήματα του 1988.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετάφραση: Κώστα Κοντολέων
Εξώφυλλο: Μαλακό, σχήµα: 14×21, σελίδες: 400,
isbn: 978-960-422-529-3, κωδικός: 30109
Λιανική τιμή: 16,90€ με φπα

Διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου εδώ.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b