MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ADD Festival: Το πιο εκρηκτικό dance event του καλοκαιριού

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας επιστρέφει στο βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260 την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου με ένα δυνατό line up.

Monopoli Team

Τρία χρόνια και μια πανδημία μετά, το ADD, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου, υπό τη φιλοξενία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το ADD καταλαμβάνει το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260, και έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ανερχόμενα χορευτικά μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης.

Για πρώτη φορά το ADD γίνεται διήμερο και θα έχει συνολική διάρκεια 32 ώρες (oι πόρτες ανοίγουν στις 19.00 το απόγευμα και η μουσική κλείνει στις 11.00 το πρωί). Mε 43 ονόματα από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρεις εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές, ειδικά διαμορφωμένους περιφερειακούς χώρους (lounge areas, cocktail bars και πολυσυλλεκτικό food court υπό την επιμέλεια του six d.o.g.s), και φυσικά τα υψηλότερα standards παραγωγής ήχου και εικόνας, το ADD επιστρέφει ως ένα χορευτικό playground που θα σημάνει την αρχή του καλοκαιριού.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Διημέρου:

Παρασκευή 27 Μαΐου:

Ancient Methods · Apollonia · Clubkid · DEERISLND · DJ Shadow · Egyptian Lover · Floating Points · Gerd Janson · Hector Oaks · Hunee · KiNK Live · Kobosil · Madam X · Nicolas Lutz · Pangaea · Rebekah · Reign of Time · RSN · Salin · tINI · Wallis · Zoo Roo

Σάββατο 28 Μαΐου:

a.metz · Adiel · Anetha · Always Late · Ben Klock · Cirkle · Colin Benders Live · Edward · Francesco Del Garda · I Hate Models · Jonn · KAS:ST · Massimiliano Pagliara · Mind Against · Orbital Live · Pantha du Prince Live A/V · Petre Inspirescu · Planetary Assault Systems Live · Street Outdoors Soundsystem · Tiga · Traumer

ADD Cashless Experience by Visa

Το ADD 2022 είναι ένα Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience). Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τη Visa, το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, το οποίο ο επισκέπτης παραλαμβάνει στην είσοδο του Φεστιβάλ, με την επιτυχή επίδειξη του εισιτηρίου. Με το βραχιόλι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράζει tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = 1€), και να φορτίζει το βραχιόλι. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του addfestival.gr), από το κινητό (μέσω ειδικού app), καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας έναντι του COVID-19 που θα βρίσκονται σε ισχύ την περίοδο διεξαγωγής της.

Ενημέρωση για τους Κατόχους Εισιτηρίων 2020

Όλα τα προαγορασμένα εισιτήρια του ADD 2020 έχουν αυτόματη ισχύ για το ADD 2022, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ έχουν επιπλέον πιστωθεί με 10 tokens δώρο, τα οποία ισοδυναμούν με 10€ αγορών στα κυλικεία του Φεστιβάλ. Με αυτόν τον τρόπο οι κάτοχοι εισιτηρίων του 2020 επωφελούνται διπλά.

Όσα εισιτήρια δεν εξαργυρωθούν στις 27 και 28 Μαΐου, θα λάβουν αυτόματη επιστροφή χρημάτων μετά το τέλος του ADD 2022, μέσα στον Ιούνιο του 2022.

Δεν είναι δυνατή η αλλαγή ημέρας (προαγορασμένο εισιτήριο Παρασκευής να μεταφερθεί σε Σάββατο ή αντίστροφα), ούτε η μεταπώληση ή μεταφορά σε τρίτους, καθώς τα εισιτήρια είναι αυστηρά ονομαστικά. Εάν κάποιος επιθυμεί να αναβαθμίσει το μονοήμερο εισιτήριό του σε διήμερο ή να αναβαθμίσει το απλό εισιτήριό του σε VIP, θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον τη διαφορά τιμής του προαγορασμένου εισιτηρίου με την τωρινή τιμή που θα έχει το επιθυμητό εισιτήριο του 2022.

Πληροφορίες για τα φετινά εισιτήρια εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b