MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jethro Lazenby: Το μοντέλο και γιος του Nick Cave έφυγε από τη ζωή

Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο γιος του Nick Cave, ηθοποιός και μοντέλο Jethro Lazenby, 6 χρόνια μετά τον θάνατο του ετεροθαλούς αδερφού του και επίσης γιου του μουσικού, Arthur.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter
Monopoli Team

Ο γιος του Nick Cave, ηθοποιός και μοντέλο Jethro Lazenby έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 31 ετών, σύμφωνα με τον μουσικό, που επιβεβαίωσε τα νέα με μία επίσημη δήλωση στον Τύπο.

“Με μεγάλη λύπη, επιβεβαιώνω ότι ο γιός μου, Jethro, πέθανε. Θα ήμασταν ευγνώμονες αν είχαμε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή” είπε ο Cave.

Ο Jethro γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1991 με μητέρα το μοντέλο Beau Lazenby. Ήταν 8 ετών όταν έμαθε ότι ο πατέρας του ήταν ο Nick Cave.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, όταν τον ανακάλυψαν τυχαία στον δρόμο. Στη συνέχεια καταπιάστηκε με την υποκριτική, καταφέρνοντας μάλιστα να εξασφαλίσει ρόλους στις ταινίες Corroboree (2007) και My Little Princess (2011), με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Jethro είχε εμπλακεί με τον νόμο. Το 2018 είχε φυλακιστεί, καθώς είχε επιτεθεί βίαια στην σύντροφό του. Τον προηγούμενο μήνα, βρέθηκε ξανά στη φυλακή, όταν παραδέχτηκε πως επιτέθηκε στη μητέρα του, Beau Lazenby, στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Μιλώντας για την πρόσφατη σύλληψη του τον Απρίλιο, οι εκπρόσωποι του Jethro είχαν αποκαλύψει ότι το μοντέλο και ηθοποιός είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, κάτι που επηρέαζε την κρίση του.

Ο θάνατος του έρχεται μόλις 6 χρόνια μετά τον θάνατο του μικρότερου γιού του Nick Cave, Άρθουρ, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών είχε πεθάνει όταν έπεσε από έναν λόφο στο Μπράιτον.

Το 2017, ο Nick Cave είχε μιλήσει στην Guardian για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το πένθος: “Αρχικά νόμιζα ότι θα ήταν αδύνατο να το κάνω αυτό δημόσια. Η πρώτη αντίδραση ήταν να κρυφτώ. Αλλά τελικά το ότι αναγκάστηκα να πενθήσω δημόσια ήταν αυτό που μας έσωσε. Φυσικά, μοιάζει πιο ηρωικό να υποφέρεις μόνος, να κλειδωθείς σε έναν κόσμο αναμνήσεων, το καταλαβαίνω. Αλλά αυτή είναι μία ψευδαίσθηση και μία πολύ επικίνδυνη, απειλητική για τη ζωή κατάσταση για εσένα. Εγώ και η Σούζι το καταλάβαμε αυτό. Είμαστε προσεκτικοί ο ένας με τον άλλον, προσέχουμε να μην “αποσυνδεθούμε”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b