MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kailia Posey: Αυτοκτόνησε στα 16 της η σταρ του «Toddlers and Tiaras»

Η οικογένεια της 16χρονης Kailia Posey ανακοίνωσε ότι η πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras» «πήρε τη βιαστική απόφαση να δώσει η ίδια τέλος στην επίγεια ζωή της» – Σοκαρισμένη η showbiz.

Monopoli Team

Η Kailia Posey, το μικρό κορίτσι που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου «Toddlers and Tiaras» έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία 16 ετών, όπως αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της. «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα», έγραψε η μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, σε ανάρτησή της, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της κόρης της.

«Πήρε τη βιαστική απόφαση να δώσει τέλος στην επίγεια ζωή της» αναφέρει επίσης η μητέρα της, σύμφωνα με το TMZ. «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή… Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της», ανέφερε η οικογένεια του κοριτσιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌντρεϊ Χέπμπορν: Η σκληρή ζωή της σπουδαίας ηθοποιού και ανθρωπίστριας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b