MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Ο «Άνθρωπος απ’ τον Βορρά» έφτασε!

Ελάχιστες οι νέες ταινίες για την Μεγάλη βδομάδα όπως συμβαίνει παραδοσιακά αυτή την εποχή και με αρκετές αίθουσες να μένουν κλειστές την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ο άνθρωπος απ’ τον Βορρά

Το φιλμ του Ρόμπερτ Έγκερς «Ο άνθρωπος απ’ τον Βορρά» μοιάζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς περιγράφει μια σαιξπηρική ιστορία εκδίκησης προσαρμοσμένη όμως στον βίαιο κόσμο των Βίκινγκς. Μυσταγωγία και παγανισμός, εικόνες φρίκης και αίματος αλλά και κάποια υπέροχα λυρικά ενσταντανέ κάνουν το φιλμ μια κινηματογραφική εμπειρία ιδανική για την μεγάλη οθόνη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται

Από κοντά και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Ζαν Ζακ Ανό «Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται» που αφηγείται με συναρπαστική γραφή τα κυριότερα γεγονότα που συνόδευσαν την αληθινή (και καταστροφική καθώς τα έργα αποκατάστασης ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί) πυρκαγιά του Απρίλη του 2019 στο διάσημο μνημείο του Παρισιού.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τρεις ευχές για την Σταχτοπούτα

Το νορβηγικό παραμυθάκι «Τρεις ευχές για την Σταχτοπούτα» είναι γυρισμένο σε μαγευτικά σκανδιναβικά τοπία κι έχει πρωταγωνίστρια μια ποπ σταρ της Νορβηγίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b