MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Τα στρώματα Dunlopillo εξασφαλίζουν το ιδανικό φυσικό περιβάλλον ύπνου!

Ο ύπνος είναι ίσως η σημαντικότερη φυσική ανάγκη του ανθρώπου. Γι’ αυτό και η Dunlopillο φροντίζει να τον απολαμβάνετε με 100% φυσικά υλικά σε όλα της τα προϊόντα και αξεσουάρ ύπνου.

Monopoli Team | 11.04.2022

Φυσικά υλικά για υψηλής ποιότητας προϊόντα

Τα 100% φυσικά υλικά Τalalay latex, βαμβάκι, φυσικό πούπουλο, κοκοφοίνικας και μαλλί, συλλέγονται ελεγχόμενα και την κατάλληλη στιγμή για να αποτελέσουν την μοναδική ύλη από την οποία κατασκευάζονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Dunlopillo, που είναι από…τη φύση τους ανατομικά και ορθοπεδικά και προσφέρουν έναν υγιή, ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο. Όλα τα προϊόντα έχουν πιστοποιημένη αντιβακτηριακή συμπεριφορά, είναι υποαλλεργικά και εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή και αποτελεσματική στήριξη σε όλα τα σημεία του σώματος.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Dunlopillo στην Αττική, καθημερινά κατασκευάζονται εκατοντάδες προϊόντα ύπνου, υψηλών προδιαγραφών ακολουθώντας πιστά τις ποιοτικές προδιαγραφές της Dunlopillo. Από το 1931 που δημιουργήθηκε το πρώτο στρώμα Dunlopillo μέχρι σήμερα, η Dunlopillo έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση σε πάνω από 80 χώρες στον κόσμο.

Η Dunlopillo διαθέτει 43 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να εξυπηρετήσουν σχεδόν όλες τις περιοχές.

Στο www.dunlopillo.gr, μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα της Dunlopillo, να μάθετε χρήσιμες συμβουλές αλλά και να κάνετε απευθείας τις αγορές σας!

Μην ξεχάσετε να κάνετε follow στα social media την Dunlopillo Greece για να μαθαίνετε πρώτοι νέα αλλά και προσφορές γιατί… ο καλός ύπνος ξεκινάει από την Dunlopillo!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b