MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Φινλανδία: 8 μοναδικές εμπειρίες στην πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου

Οκτώ μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στη Φινλανδία, τη χώρα που ανακηρύχθηκε η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Φινλανδία @shutterstock
Monopoli Team

Κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία, η Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας (World Happiness Report), μια ετήσια μελέτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατατάσσει τις χώρες με βάση το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν οι πολίτες από την ποιότητα ζωής τους.

Τα φετινά αποτελέσματα δεν αποτελούν έκπληξη, καθώς η Φινλανδία βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της λίστας με τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου. Με βαθμολογία 7,82 στα 10, η σκανδιναβική χώρα των 5,5 εκατ. κατοίκων προηγείται της Δανίας, της Ισλανδίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την Ικαρία μέχρι την Ιαπωνία: Ταξιδεύοντας στις «μπλε ζώνες» της μακροζωίας12.09.2018

Η χώρα του ευρωπαϊκού Βορρά φαίνεται πως έχει το «μυστικό της ευτυχίας». Πέρα από μια χώρα με καλή ποιότητα ζωής και ευτυχισμένους κατοίκους, η Φινλανδία είναι και ένας προορισμός-πρόκληση για τους ταξιδιώτες. Από το κοσμοπολίτικο Ελσίνκι μέχρι την περιοχή των Χιλίων Λιμνών και το Ροβανιέμι, το ταξίδι στη Φινλανδία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜονεμβασιά: Απόδραση στη μαγευτική καστροπολιτεία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b