MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rihanna: 1 δισ. θα προσθέσει στην περιουσία της αν το brand εσωρούχων της μπει στο χρηματιστήριο

Η μάρκα καλλυντικών της, Fenty Beauty, την έκανε δισεκατομμυριούχο πέρυσι. Τώρα η Rihanna αναμένεται να κερδίσει κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια από τη δημόσια εγγραφή της εταιρείας εσωρούχων της Savage by Fenty στο χρηματιστήριο.

Monopoli Team

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία εξετάζει μια αρχική δημόσια εγγραφή 3 δισ. δολαρίων, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή φέτος. Η ήδη δισεκατομμυριούχος Rihanna, ιδρύτρια, δημιουργική διευθύντρια και διευθύνουσα σύμβουλος της φίρμας, κατέχει μερίδιο 30% στη σειρά εσωρούχων που λανσαρίστηκε πρόσφατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRihanna: Οι εικόνες της εγκυμονούσας σταρ πυροδότησαν τις αναζητήσεις για μαργαριταρένια κολιέ και ροζ τζάκετ12.09.2018

Αυτό που θα κέρδιζε από μια δημόσια εγγραφή της Savage στο χρηματιστήριο δεν απέχει πολύ από τα 1,4 δισ. δολάρια που έχει ήδη κερδίσει από το εγχείρημά της στα καλλυντικά, φίρμα που υποστηρίζεται από την LVMH, σύμφωνα με το Forbes. Αυτή τη στιγμή η Rihanna βρίσκεται στην 16η θέση στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑForbes: Η Rihanna είναι και επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο – αλλά όχι χάρη στη μουσική της12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b