MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Massive Attack: Πωλούν έργα τέχνης για να βοηθήσουν τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Robert “3D” Del Naja των Massive Attack πουλά δύο νέα έργα τέχνης, που δημιούργησε ο ίδιος, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν απευθείας στο Disasters Emergency Committee.

Monopoli Team

Ο Robert “3D” Del Naja, ιδρυτικό μέλος των Massive Attack, ανακοίνωσε θα πουλήσει δύο νέα έργα τέχνης, που δημιούργησε ο ίδιος, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν απευθείας στο Disasters Emergency Committee, για την βοήθεια των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Η πώληση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Ένα πρώτο print, που αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 100 χιλιάδες λίρες. Το κάθε print κοστίζει 150 λίρες μαζί με το ΦΠΑ.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα δύο έργα του Del Naja, τα οποία έρχονται σε 10 διαφορετικές εκδοχές που ο επέλεξε ο ίδιος τυχαία. Μπορείτε να δείτε τα δύο έργα παρακάτω:


Ο μουσικός των Massive Attack έχει εκφράσει ήδη την στήριξή του για τα θύματα του πολέμου, ασκώντας μάλιστα κριτική στην απάντηση της βρετανικής κυβέρνησης μπροστά στον όλο και μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων που καταφτάνουν στη χώρα. Δημοσίευσε φωτογραφίες με την ουκρανική σημαία στο Instagram, γράφοντας: “Μην κουνάτε σημαίες / Κουνήστε βίζες”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο del Naja πουλά κάποιο από τα έργα τέχνης του για καλό σκοπό. Πιο πρόσφατα έδωσε τα έσοδα από την πώληση ενός έργου του για να βοηθήσει μία κοινωνική κουζίνα, που ταϊζει άπορους στο Μπρίστολ. Παράλληλα, οι Massive Attack πέρσι αποκάλυψαν το πλάνο τους να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα στην μουσική βιομηχανία.

Εμείς πάντως τους περιμένουμε με ανυπομονησία στη χώρα μας, στις 3 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b