MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
11
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Batman: «Φρένο» από τη Warner Bros για την κυκλοφορία της ταινίας στη Ρωσία

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Warner Bros πήρε την απόφαση να σταματήσει την κυκλοφορία της ταινίας «The Batman» – της οποίας η παγκόσμια πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου – στην Ρωσία, λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Την απόφαση της Disney να σταματήσει να προβάλλει την κινηματογραφική παραγωγή της στη Ρωσία όσο συνεχίζεται η στρατιωτική επίθεση στην Ουκρανία, ακολουθεί τώρα και η Warner Bros που σύμφωνα με ανακοίνωσή της δεν θα τη συμπεριλάβει ανάμεσα στις χώρες όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της η ταινία «The Batman» στις 3 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥΠΠΟΑ: Αναστέλλεται οποιαδήποτε συνεργασία με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς12.09.2018

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Warner Bros:

«Υπό το πρίσμα της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia διακόπτει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους The Batman στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας».

Εάν αυτή η σύγκρουση δεν επιλυθεί, η ταινία «The Batman», με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, θα μπορούσε να είναι η πρώτη από πολλές ακόμη ταινίες που δεν θα προβληθούν στη Ρωσία, καθώς το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore έχει προγραμματιστεί για τις 14 Απριλίου και η ταινία κινουμένων σχεδίων DC League of Super-Pets για τις 19 Μαΐου.

Ρωσία, μια μεγάλη αγορά για το Χόλιγουντ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία αποτελεί μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες αγορές του κινηματογράφου και μια πολύ επικερδής περιοχή για τις κυκλοφορίες ταινιών του Χόλιγουντ, με το Spider-Man: No Way Home της Sony να έχει κερδίσει περισσότερα από 44,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα από την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης: «Κόβει» τους καλλιτεχνικούς της δεσμούς με υποστηρικτές του Πούτιν12.09.2018

Η απόφαση της Disney

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου, η Disney έγινε το πρώτο μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ που ανακοίνωσε ότι σταματά την κυκλοφορία ταινιών της στη Ρωσία. «Δεδομένης της απρόκλητης εισβολής στην Ουκρανία και της τραγικής ανθρωπιστικής κρίσης, διακόπτουμε την κυκλοφορία των κινηματογραφικών ταινιών στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης ταινίας Turning Red από την Pixar», δήλωσε εκπρόσωπος της Walt Disney Co. «Θα λάβουμε μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις με βάση την εξελισσόμενη κατάσταση. Στο μεταξύ, δεδομένης της κλίμακας της αναδυόμενης προσφυγικής κρίσης, εργαζόμαστε με ΜΚΟ για την παροχή επείγουσας βοήθειας σε πρόσφυγες» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από marca.com

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
ANIMASYROS 2026: Κορυφαίοι επαγγελματίες του animation δίνουν ραντεβού στη Σύρο
Cine News
The Bear»: Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ του τελευταίου κύκλου της σειράς του FX
Cine News
Γιώργος Λούκος: Στην Πειραιώς 260, το ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που άλλαξε το Φεστιβάλ Αθηνών
Cine News
Ραντεβού στα θερινά: Οι ταινίες που θα συζητάμε όλο το καλοκαίρι
Cine News
Athens Pride 2026: Trans φροντίδα, street party και David Bowie – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 8-14/6
Cine News
Το Interview With the Vampire επιστρέφει – Τι θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα;
Cine News
Αυτό το ΣΚ στην TV, η περιπέτεια έχει όνομα: Indiana Jones
Cine News
Επί Κολωνώ: Το θερινό σινεμά επιστρέφει στην αυλή με επτά κλασικές ταινίες
Cine News
Μαρζάν Σατραπί: Έφυγε από τη ζωή η Γαλλοϊρανή δημιουργός του «Persepolis»
Cine News
«Δύο μαύρα πουκάμισα»: Μια νέα δραματική σειρά έρχεται στο MEGA
Cine News
The General: Ο Στάθης Άννινος “ζωντανεύει” το αριστούργημα του Buster Keaton στον Κήπο του Μεγάρου
Cine News
Το «Παίζει Ακόμα;» φέρνει στο Disney+ μια τρυφερή ιστορία για τις σχέσεις που δοκιμάζονται