MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Troy Kotsur είναι ο πρώτος κωφός ηθοποιός που κέρδισε βραβείο SAG

O star της ταινίας, Coda, Troy Kotsur, έγινε ο πρώτος κωφός ηθοποιός που κερδίζει βραβείο SAG ενώ μέσα από τον συγκινητικό του λόγο ευχαρίστησε την Apple που «πίστεψε στους κωφούς ηθοποιούς».

Monopoli Team

Τα 28α βραβεία SAG απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου, στο Barker Hanger του αεροδρομίου Santa Monica στην California σε μία ακόμη λαμπερή τελετή. Η ανεξάρτητη και χαμηλού κόστους παραγωγής, ταινία Coda, που αφηγείται την ιστορία της 17 ετών Ruby, μοναδικού μέλος μιας οικογένειας κωφών που έχει την ακοή της και από πολύ μικρή λειτουργεί συνδετικά με τον υπόλοιπο κόσμο, απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Cast σε Ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSAG Awards: Squid Game και CODA έγραψαν ιστορία – Η λαμπερή τελετή και τα μηνύματα υπέρ της Ουκρανίας12.09.2018

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Sundance, όπου αγοράστηκε από το Apple TV Plus έναντι 25 εκατ. δολαρίων και έχει λάβει τρεις υποψηφιότητες στα Όσκαρ, σημείωσε μία ακόμη ιστορική νίκη, το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Troy Kotsur, ο οποίος είναι ο πρώτος κωφός ηθοποιός που κερδίζει ανεξάρτητο βραβείο SAG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSAG Awards 2022: Tο κόκκινο χαλί επέστρεψε, με δύναμη από τη Χρυσή Εποχή του Hollywood12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b