MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Whoose: Το φρέσκο e-shop που πρέπει να ανακαλύψεις αν αγαπάς το thrifting

Ένα ολόφρεσκο e-shop με urban αέρα και έδρα την Πετρούπολη, φέρνει στην Ελλάδα κομμάτια από όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο- που θα εκπλήξουν και τον πιο φανατικό λάτρη του thrifting.

Φωτογραφία Ιωάννα Σπέντζου
author-image Αγγελική Κατσίκα

Με τα second hand μαγαζιά και τα thrift shops να κατακτούν όλο και περισσότερο την καρδιά μας, και το urban look να αποτελεί όλο και μεγαλύτερη τάση στην νέα γενιά -και όχι μόνο- η αλήθεια είναι ότι αναδύονται όλο και περισσότερα e-shops με second hand νοοτροπία, που στηρίζουν την φιλοσοφία της «βιώσιμης μόδας».

Ένα από αυτά είναι και το Whoose. Ένα ολόφρεσκο e-shop με urban αέρα και έδρα του την Πετρούπολη, που -αν και newbie- προσπαθεί να αφήσει το στίγμα του στον χώρο, δίνοντας έμφαση στις ποιοτικές και πάντα στυλάτες επιλογές και φυσικά την φρέσκια αισθητική.

Blue The North Face Hoodie, Φωτογραφία Ιωάννα Σπέντζου για το Whoose

Whoose is it?

“Second, but first…” δηλώνει αισιόδοξα ο Απόλλωνας, ο νεαρός ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Whoose, ο οποίος με ζήλο και αρκετό κόπο, κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο και επιτυχώς, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των fans του thrifting, που δεν είχαν επιχειρήσει το online shopping.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Όπως μάς λέει, η πρώτη γνωριμία του με τον κόσμο του second hand ήταν την περίοδο της πρώτης καραντίνας, όταν συνεργάστηκε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος έτυχε να διατηρεί το δικό του thrift shop στα Εξάρχεια. Γοητευμένος από την κεντρική ιδέα της αγοράς των second hand ρούχων και μαθαίνοντας τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη βιομηχανία, οραματίστηκε μια επιχείρηση με τη δική του υπογραφή, της οποίας τα σχέδια έθεσε αμέσως σε εφαρμογή.

Red Fila Winter Jacket, Φωτογραφία Ιωάννα Σπέντζου

Με ισχυρή θέληση, ευρηματικές ιδέες, σταθερά βήματα και ένα χέρι βοηθείας από φίλους και γνωστούς, ο Απόλλωνας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και αξιόπιστο e-shop, το οποίο με τη συχνή ανανέωση της γκαρνταρόμπας του, προσφέρει συνεχώς μια ξεχωριστή ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα.

Fresh outta Whoose…

Τι το ιδιαίτερο όμως έχει το Whoose που το κάνει τόσο ξεχωριστό; Εκτός του ότι αποτελείται από μια ομάδα φρέσκων και δημιουργικών μυαλών, γεμάτα όρεξη και ιδέες, αξίζει να αναφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία των brands που προσφέρει κάθε σεζόν.

Τα second hand κομμάτια ταξιδεύουν από το Άμστερνταμ στην Πετρούπολη και ο Απόλλωνας φροντίζει κάθε φορά να τα παρουσιάζει στο κοινό του με πρωτοτυπία και κομψότητα.

Light Blue Jack Wolfskin Jacket, Φωτογραφία Ιωάννα Σπέντζου

Τα ρούχα που βρίσκουμε στο Whoose είναι κυρίως συλλεκτικά κομμάτια που προέρχονται από την Αμερική και την Βόρεια Ευρώπη και φέρουν την γνησιότητα μοναδικών brands, οι οποίες πλέον έχουν υιοθετήσει τον vintage χαρακτήρα που η νεολαία σήμερα έχει αγκαλιάσει με θέρμη. Έτσι, με ένα σκρολάρισμα στο site του e-shop, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συναντήσετε brands όπως η Adidas, Nike, Puma, αλλά και Tommy Hilfiger, Ralph Lauren κλπ.

Όπως αναφέρει ο Απόλλωνας: «Η προμήθεια μας εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα…» και με μια μικρή ξενάγηση στην αποθήκη του, τα λόγια του εξακριβώθηκαν. Τα χειροποίητα υφάσματα των ρούχων βρίσκονται σε άριστη κατάσταση που εύκολα ξεχνάει κανείς ότι είναι δεύτερης και τρίτης χρήσης.

Purple Asics Sports Jacket & Dark Blue Adidas Track Pants, Φωτογραφία Ιωάννα Σπέντζου

Whoose in?

Το Whoose, εξασφαλίζει ποιότητα και ποικιλία, πάντα με συνοδηγό την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο e-shop με ευέλικτες και προσιτές τιμές που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του thrifting, έρχεται να μας εκπλήξει και να μας εθίσει στην αγορά second hand ρούχων. Η μικρή μεν, ανερχόμενη δε, επιχείρηση του Απόλλωνα αποτελεί ίσως ένα από τα πιο worthy second hand e-shops που αξίζει σίγουρα να επισκεφθείτε, όχι μόνο για την εξαιρετική ποικιλία, αλλά και για την καταπληκτική ποιότητα που προσφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν το thrifting γίνεται τρόπος ζωής: 7 second-hand μαγαζιά στην Αθήνα που αξίζουν12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

More info:

Website: whoose.gr

Instagram: @whoose.gr

Facebook: Whoose (@whoose.gr) 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b