MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Disney: Ανοίγει το νέο πανάκριβο ξενοδοχείο Star Wars Galactic Starcruiser με 3.000 δολάρια τη βραδιά

Το νέο ξενοδοχείο Star Wars της Disney ανοίγει τις πύλες του την 1η Μαρτίου στο Walt Disney World Resort στο Ορλάντο. Το Galactic Starcruiser υπόσχεται βιωματικές εμπειρίες της διαστημικής περιπέτειας στους επισκέπτες του σε ένα διαστημόπλοιο φυσικού μεγέθους, αλλά και… διαστημικές τιμές διαμονής.

Monopoli Team

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα στα θεματικά πάρκα, η Dinsey ωστόσο δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων. Εκμεταλλευόμενη τη νεκρή περίοδο φαίνεται ότι εκπόνησε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο με στόχο να επαναφέρει τη διασκέδαση στο ζενίθ, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ30 χρόνια Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι: Η Στέλλα Μακάρτνεϊ ντύνει την Μίνι με «ανδρόγυνο» κοστούμι12.09.2018

Έχοντας περάσει ένας χρόνος από την ανακοίνωσή του, το νέο ξενοδοχείο της Disney με το όνομα Galactic Starcruiser πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την 1η Μαρτίου στο Walt Disney World Resort στο Ορλάντο. Προς τέρψη των απανταχού φανατικών και μη των ταινιών αλλά και του σύμπαντος του Star Wars, η Disney υπόσχεται να χαρίσει την καθηλωτική εμπειρία μιας βιωματικής διαστημικής περιπέτειας στους επισκέπτες σε ένα «διαστημόπλοιο» σε φυσικού μεγέθους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Disney+ έρχεται σύντομα στην Ελλάδα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b