MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η σαγηνευτική «Σελήνη» των Λέντζου – Κόκκαλη

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Σελήνη, 66 ερωτήσεις

Πολύ σπάνια στον κινηματογράφο μπορούμε να πούμε την φράση «μια ελληνική ταινία ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα νέα φιλμ της εβδομάδας». Κι όμως αυτό συμβαίνει με το πρώτο φιλμ μεγάλου μήκους της Ζακλίν Λέντζου «Σελήνη, 66 ερωτήσεις». Είναι μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης για την αγάπη, τη ροή και την επικοινωνία με όχημα τη σχέση μιας μοναχικής κοπέλας με τον άρρωστο πατέρα της. Στους βασικούς ρόλους η Σοφία Κόκκαλη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πάθος

Οι λάτρεις του ερωτικού δράματος θα ικανοποιηθούν από το άφθονο σεξ και το τολμηρό γυμνό μεταξύ της Λετισιά Ντος και του ρώσου χορευτή Σεργκέι Πολούνιν. Όμως το ατμοσφαιρικό και αισθησιακό «Πάθος» της Ντανιέλ Αρμπίντ δεν έχει και πολλά ουσιαστικά πράγματα να πει γύρω από το ερωτικό αδιέξοδο της ηρωίδας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο Μεσάζοντας

Ο “Μεσάζοντας” είναι το είδος της περιπέτειας έχει βρει τα τελευταία χρόνια τον ιδανικό εκφραστή του στο πρόσωπο του γερόλυκου Λίαμ Νίσον. Εβδομηντάρης πλέον ο βορειοϊρλανδός σταρ αλλά δεν το βάζει κάτω και στο ρόλο ενός ειδικού συνεργάτη του FBI βρίσκει τον τρόπο να μας απασχολήσει έστω και με μια καθαρά ψυχαγωγική διάθεση.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μια Μέρα στη Σαγκάη

To ανάλαφρο «Μια Μέρα στη Σαγκάη» του Βασίλη Ξηρού είναι η πρώτη ελληνοκινεζική συμπαραγωγή στην ιστορία του κινηματογράφου, με τα γυρίσματα του φιλμ μάλιστα να πραγματοποιούνται κυρίως στη Σαγκάη. Αύρα από Λινκλέιτερ και «Πριν στο ξημέρωμα» στην ρομαντική ούγια του αλλά χωρίς την φρεσκάδα που απαιτεί το είδος της αισθηματικής κομεντί.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μπάντι, ο ροκ σταρ 2

Τέλος, οι πιτσιρικάδες θα επιλέξουν το «Μπάντι, ο ροκ σταρ 2», τη συνέχεια ενός διάσημου animation του 2016 που καταγράφει τη δύναμη του rock’n’ roll και προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b