MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
01
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Guardian αποθεώνει το φαγητό της Θεσσαλονίκης – Οι γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε

Ένα πλούσιο αφιέρωμα στο φαγητό της Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Guardian εξυμνώντας τη γευστική κουλτούρα της πόλης – Αυτές είναι οι τοπικές γεύσεις που ξεχώρισε η βρετανική εφημερίδα.

Monopoli Team

Πολλοί είναι οι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη. Οι γεύσεις της είναι ένας από τους σημαντικότερους. «Τι είναι αυτό που κάνει το φαγητό και το ποτό στη Θεσσαλονίκη τόσο ξεχωριστό;», αναρωτιέται ο Guardian στο πρόσφατο αφιέρωμά του, που αποθεώνει το φαγητό που μπορεί να απολαύσει κανείς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Δεν αποτελεί έκπληξη που η Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε γαστρονομική πρωτεύουσα της Unesco τον Νοέμβριο του 2021, γράφει η εφημερίδα. «Η Θεσσαλονίκη είναι πράγματι η πόλη του φαγητού», λέει στον Guardian η Diane Kochilas, η Ελληνοαμερικανίδα τηλεοπτική σεφ με αμέτρητα μαγειρικά βιβλία και συνταγές για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο ενεργητικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εστιατόρια για ιταλικό φαγητό που πρέπει να ανακαλύψετε στην Αθήνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr. 

Περισσότερα από Γεύση
Σχετικά Θέματα
Γεύση
Gourmet γεύσεις με το ηλιοβασίλεμα… στο πιάτο
Αγορές
Αλλατίνη Soft Kings Protein: Nέα απόλαυση με 20% πρωτεΐνη
Γεύση
Aθenian Waves: H Τέχνη συναντά την υψηλή γαστρονομία στο Minos Beach Art Hotel
Γεύση
Spritzeria Trevizo: Η ιταλική συνήθεια που αγαπάμε βρήκε την θέση της στα βόρεια προάστια
Γεύση
Καλοκαίρι ίσον θαλασσινά: 5 διευθύνσεις για να τα απολαύσουμε
Going Out
Bloom Beach Bar & Restaurant: Ο νέος all day προορισμός στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Βγαίνουμε έξω
Πού θα πάμε για παγωτό; 5 στάσεις δροσιάς στην Αθήνα
Βγαίνουμε έξω
Sushi & the City: 5 δροσερά στέκια για νόστιμο sushi στην Αθήνα
Γεύση
Gajah The Secret Island – Επιστρέφει στην αθηναϊκή σκηνή με νέο αέρα και ανανεωμένο μενού
Βγαίνουμε έξω
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Going Out
Anther: Η ελληνική comfort κουζίνα “ανθίζει” στην πλατεία Αγίας Ειρήνης
Γεύση
Τριήμερο στην πόλη; 5 spots δίπλα στο κύμα φέρνουν εδώ το καλοκαίρι