ΝΕΑ
Ο Guardian αποθεώνει το φαγητό της Θεσσαλονίκης – Οι γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε
Ένα πλούσιο αφιέρωμα στο φαγητό της Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Guardian εξυμνώντας τη γευστική κουλτούρα της πόλης – Αυτές είναι οι τοπικές γεύσεις που ξεχώρισε η βρετανική εφημερίδα.

Monopoli Team
09.02.2022
A
A
Πολλοί είναι οι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη. Οι γεύσεις της είναι ένας από τους σημαντικότερους. «Τι είναι αυτό που κάνει το φαγητό και το ποτό στη Θεσσαλονίκη τόσο ξεχωριστό;», αναρωτιέται ο Guardian στο πρόσφατο αφιέρωμά του, που αποθεώνει το φαγητό που μπορεί να απολαύσει κανείς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Δεν αποτελεί έκπληξη που η Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε γαστρονομική πρωτεύουσα της Unesco τον Νοέμβριο του 2021, γράφει η εφημερίδα. «Η Θεσσαλονίκη είναι πράγματι η πόλη του φαγητού», λέει στον Guardian η Diane Kochilas, η Ελληνοαμερικανίδα τηλεοπτική σεφ με αμέτρητα μαγειρικά βιβλία και συνταγές για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο ενεργητικό της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εστιατόρια για ιταλικό φαγητό που πρέπει να ανακαλύψετε στην Αθήνα12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης
Η παράσταση «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού επιστρέφει ανανεωμένη στο Αμφι-Θέατρο
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Muriel Pénicaud: Η Γαλλίδα πολιτικός και φωτογράφος στην Αθήνα – “για να επινοήσουμε το κοινό μας μέλλον”
Ράφτης Κυριών, του Ζορζ Φεντώ στο Θέατρο Γκλόρια
Ο Λουκάς και η Μελωδία της Ζωής: Το νέο παιδικό βιβλίο της Βίβης Τόγιαλου
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Ο Στέφανος Ρόκος υπογράφει τις αφίσες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
AI στα σχολεία: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση