ΣΤΙΛ
8 νέες τάσεις στις τσάντες της άνοιξης που θα σας συναρπάσουν
Καθώς οι τσάντες ήταν για μεγάλο διάστημα χαμηλά στις προτεραιότητες μας, εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, τώρα είναι η στιγμή να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο.

Monopoli Team
07.02.2022
A
A
Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να αρχίσουμε να φοράμε τα ρούχα που είδαμε στις πασαρέλες της άνοιξης 2022, αλλά υπάρχει ένα αντικείμενο από τo runway που μπορούμε να αρχίσουμε να προσθέτουμε στις εμφανίσεις μας αμέσως: οι τσάντες.
Ιδανικές για ανυπόμονους τύπους, οι τσάντες είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη νέα σεζόν. Και καθώς οι τσάντες ήταν για μεγάλο διάστημα χαμηλά στις προτεραιότητες μας, εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, τώρα είναι η στιγμή να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο στιλ τσάντας που θα κυριαρχήσει το 202212.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Σινεμά κόντρα σε κάθε εμπόδιο – Τι θα κρατήσω από το φετινό Φεστιβάλ Δράμας
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης
Η παράσταση «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού επιστρέφει ανανεωμένη στο Αμφι-Θέατρο
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Muriel Pénicaud: Η Γαλλίδα πολιτικός και φωτογράφος στην Αθήνα – “για να επινοήσουμε το κοινό μας μέλλον”
Ράφτης Κυριών, του Ζορζ Φεντώ στο Θέατρο Γκλόρια
Ο Λουκάς και η Μελωδία της Ζωής: Το νέο παιδικό βιβλίο της Βίβης Τόγιαλου
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV