MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Conversations With Friends: Νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη σειρά, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Sally Rooney

Η σειρά – 12 επεισοδίων – «Conversations With Friends», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Sally Rooney, θα κάνει πρεμιέρα την φετινή άνοιξη κι εμείς ανυπομονούμε.

Η Sasha Lane και η Alison Oliver στα παρασκήνια της σειράς. Φωτογραφία: @convswfriends / Twitter
Monopoli Team

Λίγους μήνες πριν, το BBC μάς είχε προσφέρει μια πρώτη ματιά στην επικείμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sally Rooney, «Conversations With Friends», εστιάζοντας στην Frances, τον χαρακτήρα που υποδύεται η Alison Oliver. Αυτή τη φορά όμως, μια σειρά από νέες φωτογραφίες με όλους τους πρωταγωνιστές μαζί, κυκλοφόρησαν στο Vanity Fair, προσφέροντας στους θεατές μια ακόμη μεγαλύτερη γεύση για το τι να περιμένουν.

Η είδηση για την τηλεοπτική μεταφορά του «Conversations With Friends» έγινε γνωστή για πρώτη φορά μέσα στο 2020, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε μέσα στο πρώτο lockdown η σειρά «Normal People», που είναι επίσης βασισμένη σε μυθιστόρημα της Rooney.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConversations With Friends: Μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sally Rooney12.09.2018

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων millennials στο Δουβλίνο. Από τη μία, έχουμε δύο φοιτήτριες, την Frances και την Bobbi, που κάποτε υπήρξαν ζευγάρι, αλλά πλέον έχουν παραμείνει πολύ καλές φίλες. Από την άλλη, έχουμε τη Melissa, μία 30χρονη δημοσιογράφο με την οποία ξεκινούν να κάνουν παρέα και τον 32χρονο ηθοποιό άντρα της, Nick. Οι ισορροπίες περιπλέκονται γρήγορα μεταξύ των τεσσάρων χαρακτήρων, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν οι ίδιοι αλλά και οι μεταξύ τους σχέσεις.

Στην επερχόμενη σειρά 12 επεισοδίων πρωταγωνιστούν η Sasha Lane ως Bobbi, η Alison Oliver ως Frances, η Jemima Kirke ως Melissa και ο Joe Alwyn ως Nick.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του «Normal People», Lenny Abrahamson, ο οποίος στο πλευρό του θα έχει την Leanne Welham.

Το «Conversations With Friends» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτή την άνοιξη στο Hulu στις ΗΠΑ και στο BBC Three στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάλι Ρούνεϊ: Η συγγραφέας του «Normal People» δεν αισθάνεται άνετα με τη δημοσιότητα12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b