MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Conversations With Friends: Μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sally Rooney

Λίγο πριν καταφτάσει στις οθόνες μας η πολυαναμενόμενη σειρά «Conversations With Friends» που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα – ντεμπούτο της Sally Rooney, το BBC μοιράζεται μαζί μας μερικές πρώτες εικόνες.

Η Alison Oliver στον ρόλο της Frances / Πηγή: BBC
Monopoli Team

Συγκεκριμένα, το BBC μάς προσφέρει μια πρώτη ματιά στην επικείμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sally Rooney, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην Frances, τον χαρακτήρα που υποδύεται η Alison Oliver. 

Η είδηση για την τηλεοπτική μεταφορά του «Conversations With Friends» έγινε γνωστή για πρώτη φορά μέσα στο 2020, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Normal People», που είναι επίσης βασισμένη σε μυθιστόρημα της Rooney.

Το «Conversations With Friends» ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων millennials στο Δουβλίνο. Από τη μία, έχουμε δύο φοιτήτριες, την Frances και την Bobbi, που κάποτε υπήρξαν ζευγάρι, αλλά πλέον έχουν παραμείνει πολύ καλές φίλες. Κάποια στιγμή γνωρίζουν την Melissa, μία 30χρονη δημοσιογράφο και ξεκινούν να κάνουν παρέα με την ίδια αλλά και τον 32χρονο ηθοποιό άντρα της, Nick. Οι ισορροπίες περιπλέκονται γρήγορα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν οι ίδιοι αλλά και οι μεταξύ τους σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConversations With Friends: Μια ματιά στα…παρασκήνια της νέας σειράς, βασισμένης στο μυθιστόρημα της Sally Rooney12.09.2018

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Sasha Lane, υποδύεται στη σειρά την Bobbi, την πρώην σχέση και πλέον καλύτερη φίλη της Frances. Η Jemima Kirke ενσαρκώνει τη δημοσιογράφο Melissa, ενώ ο Joe Alwyn υποδύεται τον σύζυγό της, Nick.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του «Normal People», Lenny Abrahamson, ο οποίος στο πλευρό του θα έχει την Leanne Welham.

«Η βαθιά σχέση του Lenny (Abrahamson) με το σενάριο της Sally (Rooney) και το ταλέντο του να βρίσκει τους καταλληλότερους ηθοποιούς για να ζωντανέψει τις φανταστικές δημιουργίες της έπαιξε τεράστιο ρόλο στην τόσο επιτυχημένη μεταφορά του «Normal People» στη μικρή οθόνη», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τη νέα σειρά ο παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων του BBC, Piers Wenger.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς «Conversations With Friends», ωστόσο περιμένουμε πως θα μεταδοθεί μέσω του BBC και του Hulu μέσα στο 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάλι Ρούνεϊ: Η συγγραφέας του «Normal People» δεν αισθάνεται άνετα με τη δημοσιότητα12.09.2018

Στο μεταξύ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα της Frances παρακάτω:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b