MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση.

Στα Ίχνη Του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο Με Τα Μυστικά
Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 138: Ο αστυνόμος Κουράκος μετά τον καβγά στο καφενείο του Πότη, κλείνει τον Αποστόλη και τον Ανέστη στο κρατητήριο και τους κρατά εκεί όλη τη νύχτα. Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος και η Αθηνά περνούν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο Σούνιο. Ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πλέον πως η έλξη που νιώθει για την Αθηνά, είναι κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει. Η Μαρία, η οποία έχει αντιληφθεί όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη νιώθει ενοχές και να παραδοθεί στα συναισθήματά της. Η Μαργαρίτα είναι σοκαρισμένη από το άδοξο τέλος που είχε ο άστεγος που βρισκόταν υπό την προστασία της και δίνει κατάθεση στον αστυνόμο με την ελπίδα να συλληφθεί ο ένοχος. Πάντα δίπλα της, βρίσκεται ο Θεοδόσης και την παρηγορεί. Η σχέση Στέφανου και Μυρτάλης δοκιμάζεται σκληρά. Η Μυρτάλη αντιδρά έντονα για τις συνεχείς επισκέψεις του Στέφανου στη μητέρα του και το ζευγάρι καβγαδίζει γι’ ακόμα μία φορά.

22:40 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 10: «Άννα». Ο Χρήστος αναστατώνεται από τις αποκαλύψεις του Κωστή για την Άννα. Το κουβάρι ξετυλίγεται σιγά-σιγά και μια εντελώς άγνωστη πτυχή από το παρελθόν της Άννας έρχεται στο φως. Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες, τα μυστικά και οι κρυφοί της πόθοι κάνουν τον πρώην σύντροφό της, και κατηγορούμενο για την εξαφάνισή της, να καταρρεύσει.

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 92: Ο Ιάσωνας προσπαθεί να αποτρέψει την Ελένη από την απόφασή της να βοηθήσει τον πατέρα της. Φοβάται πως δεν το έχει σκεφτεί καλά και πιστεύει πως είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία της. Η Ελένη, όμως, δεν ακούει κανέναν και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη μεταμόσχευση για χάρη του πατέρα της. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να βρει την Αζίζα και συλλαμβάνει τον Ρασίντ. Ο Μιχάλης πάει στο σπίτι του Σπύρου για να του ζητήσει άλλη μία φορά συγγνώμη, αλλά εκεί βρίσκει τη Νέλλη… Η Λήδα είναι απογοητευμένη από τον Νικήτα και την συμπεριφορά του απέναντι στο Γιώργο. Τον συμβουλεύει να μην αφήσει μόνο του τον αδερφό του σε αυτή τη κατάσταση, γιατί θα το μετανιώσει. Ο Νικήτας είναι αρνητικός ως τη στιγμή που μαθαίνει κάτι που θα τον λυγίσει… Ο Δημήτρης και η Αλίκη ψάχνουν εναγωνίως την χαμένη Αζίζα. Ο Στέφανος ακολουθεί πιστά την αγωγή που του έχει δώσει ο Αχιλλέας και δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα. Ο Αχιλλέας είναι προβληματισμένος με την σχέση που πάει να αναπτύξει με την Αθηνά και της ζητά να σταματήσουν να βλέπονται

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 60: Ο Δούκας ανακαλύπτει έντρομος τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο κι αυτήν τη φορά, αποφασίζει να συμμαχήσει με το Διαφάνι. Πώς θα υποδεχτούν οι υπόλοιποι αυτήν την απόφαση; Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Ελένη ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του Λάμπρου. Το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται και μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 62: Η Κορίνα είναι έγκυος και μέχρι το τέλος της ημέρας τον έχουν μάθει όλοι πριν τον Μάθιου. Ο Μενέλαος βρίσκει καταφύγιο στον Μπάμπη. Ο Βασίλης μαθαίνει ότι η Νικόλ είναι με τον Λευτέρη στο Πόρτο Τσίγκρι αλλά εκείνη αποφεύγει να του μιλήσει. Παράλληλα, η Ρωξάνη μαζεύει τα πράγματα της να επιστρέψει στη βίλα και στην ΑΡΜΕΚΟ μετά από απαίτηση της Κορίνας και της Τζοβάνας. Ο Μάθιου παρεξηγεί μια αγκαλιά της Κορίνας με τον Βασίλης κι όταν μαθαίνει ότι θα γίνει μπαμπάς αναρωτιέται. Είναι όντως εκείνος ο πατέρας;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Eπεισόδιο 84: Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»: Πρεμιέρα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Επεισόδιο 82: Ο Μιχάλης και η Λουίζα είναι και πάλι μαζί, ενώ η Έλενα δυσκολεύεται να δεχθεί ότι ο Μιχάλης ζήτησε διαζύγιο. Κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τον μεταπείσει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν εκείνη φεύγει σε κακό χάλι από το σπίτι, ο Μιχάλης ανησυχεί να μην κάνει καμιά τρέλα. Η Βέρα προσπαθεί να δει τον Στάθη στη φυλακή. Απ’ την άλλη, ο Θάνος, ψάχνοντας το παρελθόν του Στέφανου, σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι έχει κάνει φυλακή και πάει να τον πιάσει και να του ζητήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαρία.

19:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1 Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια 47-48-49-50

Επεισόδιο 77: Η Τόνια τρέχει στο αστυνομικό τμήμα να δει τι τρέχει με τον Φλοριάν, ενώ ο Χρύσανθος και η Πελαγία προσπαθούν να πείσουν τη Σούλα να παντρευτεί με λευκό γάμο τον Λουδοβίκο προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της θείας του. Ο Πάρης χάνει τη φωνή του από την ταραχή του με κάτι που μαθαίνει και η Μαριτίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου. Τι αντάλλαγμα θα ζητήσει η Διώνη από τον Πιπερόπουλο για να του κάνει τη χάρη που της ζητάει; Πώς θα αντιδράσει η Τόνια στο σχέδιο που της προτείνει η αστυνομία για να βρουν το παιδί της;

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 90: Ο παπάς πιάνει τον Ηλία να προσπαθεί να πουλήσει την εικόνα και απειλεί να τον διασύρει σε όλο το χωριό. Τελικά, την απειλή του παπά την κάνει πράξη ο… Σάββας με τη βοήθεια του Τζίμη, που τα έχει τραβήξει όλα σε βίντεο. Ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να βρουν άκρη με τις… Κατίνες, ενώ ο Σίμος προσπαθεί να ξαναενώσει την παρέα του Πλατάνου, που έχει γίνει… ρόιδο εξαιτίας της Αλίκης. Ο Τζώρτζης, πάλι, προσπαθεί να μάθει στη Φιλιώ να κάνει ρέικι και τα βάζει με τον Παναγή, που είναι οπισθοδρομικός και δεν εκτιμάει το… τρίτο μάτι της μάνας του. Η Μάρμω ζητάει από την Κατερίνα να μάθει τα πάντα για την Κατίνα, την ώρα που ο Παναγής ζητάει από τον Ηλία να αποκαταστήσει τη Φιλιώ για να γλιτώσει από τον… Τζώρτζη!

22.00 Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1 2-1

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) προσπαθεί να ορθοποδήσει βάζοντας τις σκέψεις του στο χαρτί. Νοσταλγώντας έναν έρωτα που δεν υπάρχει πια. Η σχέση του με τη Σάρα αποτελεί παρελθόν. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι γράμματά του δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους. Σε μία από τις εξορμήσεις του στο νησί θα συναντήσει τη Στέλλα (Άννα Μάσχα).  Κάποτε υπήρξε καλλονή, σήμερα είναι σκιά του εαυτού της. Ο Κώστας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο σύντροφός της, νοσταλγεί τη Στέλλα (Μαρία Βοσκοπούλου) που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Όταν ανακαλύπτει τυχαία στο κτήμα του ένα αρχαίο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης, θα θυμηθεί και πάλι, με έναν παράδοξο, σχεδόν θρησκευτικό τρόπο, τι σημαίνει έρωτας. Κι ο Τζόζεφ στο πλευρό της Στέλλας θα μάθει να εκτιμά και πάλι τον έρωτα, την απαρχή των πραγμάτων.

23:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 22: «Χυλοπίτες απ’ την Κούφη». Στο σχολείο έρχεται η καινούργια, νέα και όμορφη φιλόλογος, και για τον Άγγελο είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Μέχρι και ποίηση διαβάζει για να την πλησιάσει. Ο Στέλιος ανησυχεί για το αβέβαιο μέλλον της Ελπίδας και του Αντώνη και η Μαίρη μάταια προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Ερμιόνη ανυπομονεί για την επιστροφή της Πελαγίας, ενώ ο κυρ Νίκος, που διεκδικεί την πρώτη θέση στη ζωή της, ντύνεται δανδής για χάρη της, προκαλώντας γέλια στη γειτονιά. Ο Αντώνης βλέπει την πρώτη του συνέντευξη δημοσιευμένη και η σχέση του με τη Δώρα γίνεται όλο και πιο στενή. Η Μαίρη ανανεώνει το σπίτι με πολυτελείς αγορές, προκαλώντας τη Νανά. Κι η Πελαγία επιστρέφει με χυλοπίτες από την Κούφη για όλους.

Ταινίες

22:30 Στα Ίχνη Του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο Με Τα Μυστικά στον ALPHA Στα ίχνη του τρίτου χαμένου θησαυρού βρίσκεται η Disney

Περιπέτεια μυστηρίου και φαντασίας αμερικανικής παραγωγής, 2007. Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Γιον Βόιτ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Εντ Χάρρις, Νταϊάν Κρούγκερ, Έλεν Μίρεν. Σκηνοθεσία: Τζον Τέρτελτομπ. Σενάριο: Κόρμακ Γουίμπερλεϊ, Μάριαν Γουίμπερλεϊ. Διάρκεια: 113′.

Ο ριψοκίνδυνος αρχαιολόγος και κυνηγός θησαυρών, Μπεν Γκέιτς, έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα αποκάλυψη, που θέλει τον προ – προ – πάππου του να είναι μέρος της συνομωσίας πίσω από το θάνατο του Αβραάμ Λίνκολν. Αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του προγόνου του, ο Μπεν Γκέιτς ξεκινά άμεσα ένα περιπετειώδες ταξίδι, για να συγκεντρώσει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται. Το μυστήριο και τα κρυμμένα μυστικά της ιστορίας θα τον φέρουν στο Παρίσι και από κει στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Αμερική. Όμως, οι αποκαλύψεις δεν θα του χαριστούν εύκολα, αφού οι κλειδοκράτορες της αλήθειας δεν έχουν σκοπό να διευκολύνουν την αποστολή του. Μάλλον το αντίθετο.

21:00 Ειδική Ομάδα Sweeney στο OPEN Ειδική Ομάδα Sweeney (2012) ⋆ Filmy.gr

Αστυνομική περιπέτεια, βρετανικής παραγωγής 2012 . Ηθοποιοί: Ρέι Ουίνστον, Μπεν Ντρου, Χέιλι Άτγουελ, Στίβεν Μάκιντος, Ντέμιαν Λιούις. Σενάριο: Νικ Λαβ, Τζον Χοτζ. Σκηνοθεσία: Νικ Λαβ. Διάρκεια: 105′.

O Ρίγκαν, ο πιο σκληρός αστυνομικός του Λονδίνου, είναι επικεφαλής της ειδικής ομάδας Sweeney, παρακλάδι της μητροπολιτικής αστυνομίας, η οποία καταπολεμά το έγκλημα. Όταν ένας πανίσχυρος εγκληματίας μετατρέψει το κέντρο του Λονδίνου σε πεδίο μάχης, η Sweeney ενοχοποιείται για διαφθορά κaι ο Ρίγκαν απομακρύνεται από την υπηρεσία. Χωρίς το σήμα του και με μοναδικό σύμμαχο τον νεαρό συνεργάτη του Κάρτερ, ο Ρίγκαν αποφασίζει να τα βάλει με τον υπόκοσμο με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει..

23:30 Hardcore Henry στο OPEN Hardcore Henry' Review: A First-Person Shooter Game Gets the Big-Screen Treatment

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής και ρωσικής συμπαραγωγής 2015 . Πρωταγωνιστούν: Σάρλτο Κόπλεϊ, Ντανίλα Κοζλόβσκι, Χέιλι Μπένετ, Τιμ Ροθ, Σβετλάνα Ουστίνοβα, Ίλια Ναϊσούλερ. Σενάριο: Ίλια Ναϊσούλερ, Γουιλ Στιούαρτ. Σκηνοθεσία: Ίλια Ναϊσούλερ. Διάρκεια: 86′.

Ένας άντρας ξυπνά σε ένα εργαστήριο χωρίς μνήμη και μαθαίνει ότι μόλις επανήλθε στη ζωή μετά το θάνατό του. Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλει στο εργαστήριο και απάγει τη γυναίκα του. Τώρα ο Χένρι πρέπει να τη βρει και να σώσει τη ζωή της. Πρώτα όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Άλαν, έναν σκοτεινό πολέμαρχο που ετοιμάζει έναν παγκόσμιο στρατό από βιονικούς στρατιώτες…

Προτάσεις ταινιών από την COSMOTE TV

22.00 Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε (Angel Has Fallen) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ταινία δράσης, (2019). Παραγωγή: ΗΠΑ. Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο. Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντάνι Χιούστον

Έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου, ένας μυστικός πράκτορας κατηγορείται αδίκως και συλλαμβάνεται. Αφού δραπετεύσει, θα αγωνιστεί να αποδείξει την αθωότητά του και να ξεσκεπάσει τους πραγματικούς ενόχους.

22.00 Toute Premiere Fois στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Κωμωδία (2015). Παραγωγή: Γαλλία. Σκηνοθεσία: Μαξίμ Γκοβάρ, Νοεμί Σαλιό. Ηθοποιοί: Πίο Μαρμάι, Φρανκ Γκασταμπίντ, Αντριανά Γκραντζίλ

Ο Ζερεμί ξυπνά σε ένα διαμέρισμα που δεν γνωρίζει, δίπλα σε μια γυναίκα που δεν γνωρίζει. Είναι μια πανέμορφη Σουηδέζα. Μήπως αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα; Όχι, γιατί ο Ζερεμί ετοιμάζεται να παντρευτεί… με τον Αντουάν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b