MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 133. Ο Ανέστης δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να πίνει αλκοόλ. Ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μιλούν για το κοινό τους μέλλον. Η Ευτυχία λέει στην Ελένη ότι ο Ανέστης την κακοποιούσε όταν ήταν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ελένη το συζητά με τον Ανέστη και περιμένει μια ειλικρινή εξήγηση από αυτόν. Ο Θεοδόσης βάζει τη Μαργαρίτα συνδικαιούχο στην περιουσία του, θέλοντας έτσι να την εξασφαλίσει. Ο Ανέστης βγαίνει εκτός εαυτού, μπουκάρει στο σπίτι της Ευτυχίας και την πιάνει από τον λαιμό, καθώς πιστεύει ότι προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση του με την Ελένη. Η Αθηνά δεν μπορεί να ζει άλλο μέσα στο ψέμα κι έτσι πηγαίνει στον Ιάκωβο και του αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης, δεν είναι γιος της.

22:40 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 8: Γονίδια. Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να κρύβεται στη Ρωσία όταν η Σμαρώ του αποκαλύπτει το ενδεχόμενο ύπαρξης εραστή. Η αναζήτηση του πιθανού τρίτου προσώπου τούς οδηγεί στα χνάρια ενός πρώην συναδέλφου τους στο εργαστήριο. Η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τους εργάτες στο εργοστάσιο προσπαθώντας να τους πείσει να μην υποκύψουν στις απαιτήσεις της Ξένιας και του Ηρακλή. Η κρυφή σχέση της Ροδιάς και του Κωστή φτάνει σε αδιέξοδο καθώς αποκαλύπτονται νέα μυστικά σχετικά με την Άννα.

17.30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 87: Ο Δημήτρης βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν τη Γαλανού για πολλά… Η Γαλανού προτείνει στον Δημήτρη και στην Αθηνά μια απρόσμενη συμφωνία… Η Αλίκη προσπαθεί να βρει άκρη με τους γονείς της μικρής μετανάστριας, αλλά όλες οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές. Η Λήδα αιφνιδιάζεται όταν ανακαλύπτει ότι ο καινούργιος ασθενής που φροντίζει είναι αδελφός του Νικήτα. Η αντίδραση του Νικήτα θα την αιφνιδιάσει ακόμη περισσότερο… Η Αθηνά είναι αμείλικτη με τον Στέφανο και του αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί τους στο μέλλον. Η Νέλλη πιέζει τον Μιχάλη να της πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 58: Ο Άγγελος εκμυστηρεύεται στη Σοφούλα το σχέδιο του για τον Θανάση και προσπαθούν πλέον και οι δυο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, φέρνοντας την Ελένη σε δύσκολη θέση. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στο στρατό και εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 59: Η Όλγα νομίζει ότι απολύθηκε στ’ αλήθεια κι αποφασίζει να πάει να βρει την Ρωξάνη. Παράλληλα, ο Δημήτρης τσακώνεται με την Έλλη για τη θυγατρική που ετοιμάζει στην εταιρία του Θωμά, ενώ η Κορίνα τα βρίσκει σκούρα με την προεδρία αλλά δεν το βάζει κάτω. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μενέλαος φεύγει για το ταξίδι του αλλά δυσκολεύεται ήδη από τις πρώτες ώρες ενώ ο Βασίλης νιώθει τύψεις που δε βοηθά τον πατέρα του με το θέμα του Αριστείδη. Αποφασίζει να μιλήσει στη Νικόλ για τα οράματα του Θωμά κι εκείνη του προτείνει τη βοήθεια της Νάντιας. Η Γεσθημανή από την άλλη, παρεξηγεί κάποια αντικείμενα που βρίσκει στα πράγματα της Όλγας και νομίζει ότι είναι δολοφόνος. Όλα τα σημάδια αυτό δείχνουν. Πως θα το χειριστούν μαζί με την Ρωξάνη από ‘δω και πέρα;

21:00 Σασμός  στον ALPHA

Επεισόδιο 80: Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός βασανισμένος από ενοχές καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους; Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΙ Σεζόν 2021 - 2022

Επεισόδιο 77: Η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της και ο Σπύρος δείχνει ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Ορέστης κρύβεται πίσω απ’ αυτό, αλλά εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά και ρίχνει την ευθύνη στον Μιχάλη ή στον Σπύρο. Η Έλενα έχει αρχίσει να παραδίδεται στο πάθος της για τον τζόγο, κάτι που έχει αντιληφθεί ο Μιχάλης. Η Λήδα στέλνει, κρυφά, μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην Κορίνα από το κινητό του Άλκη. Ο Στάθης προφυλακίζεται και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Ο Αχιλλέας προσπαθεί το καλύτερο, αλλά ο εισαγγελέας, που γνωρίζει την Κέλλυ από παλιά, δεν πείθεται. Όταν η Λουίζα ρωτάει ευθέως τον Αντώνη τι ξέρει για τον θάνατο της μητέρας της αυτός, μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο νέος πρωταγωνιστής έκπληξη της σειράς

Επεισόδιο 86 :Ο καλλιτεχνικός οίστρος έχει χτυπήσει κατακούτελα τον Χαραλάμπη, που αναλαμβάνει ρόλο σεναριογράφου για το θεατρικό της Καλλιόπης, την ίδια ώρα που η μοίρα χτυπάει αλύπητα την οικογένεια των Αργυρών… Ο παπάς μας εξομολογείται στον Κανέλλο τον πραγματικό λόγο που τον έφερε στον Πλάτανο, ενώ ο δασονόμος της καρδιάς μας υποχωρεί στο θέμα της κοπής των ξύλων και ο Μένιος με τον Σίμο πανηγυρίζουν. Η Κατερίνα, σε ρόλο μπαργούμαν, στέλνει σπίτι τους τα πελατάκια του Τζίμη, με απώτερο σκοπό να τρυπώσει με τον Παναγή στο γραφείο του και να μάθει τα μυστικά του! Η Κατίνα έχει μπει στο στόχαστρο της ραδιούργας Μάρμως, η οποία δεν θα ησυχάσει μέχρι να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα και να πάρει την εκδίκησή της, που όπως όλοι ξέρουν τρώγεται καλύτερα… κρύα!

22:00 Καρτ ποσταλ στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 1: «Το αγόρι με το ασημί κοστούμι». Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας καταξιωμένος αρχαιολόγος, με καταγωγή από την Κρήτη, φτάνει στο νησί με σκοπό να βοηθήσει με τις γνώσεις του σε μια τοπική ανασκαφή. Σε λίγες ημέρες πρόκειται να έρθει από το Λονδίνο και η σύντροφός του Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη), στην οποία σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου.

Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 73: Ο Χρύσανθος, καταζητούμενος από την αστυνομία, ψάχνει να βρει καταφύγιο, ενώ η Μαριτίνα με τον Πάρη προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο με τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Μάνου. Ο Λουδοβίκος πείθει τη Σούλα να τον συνοδεύσει στην κηδεία της θείας του παριστάνοντας τη σύζυγό του, ενώ ο Φεγκούδης τής ζητάει να τον βοηθήσει για να επανορθώσει το κακό που έχει προκαλέσει στη ζωή του Μάνου. Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν ότι το μωρό δεν είναι δικό του; Ποιο μυστικό κρύβει ο Πιπερόπουλος σε σχέση με τη μεταβίβαση του ποσοστού που έχει κάνει στην Μαριτίνα;

23:00 Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1 Τα καλύτερά μας χρόνια 19 «Το δώρο»

Επεισόδιο 19: «Το δώρο»… Ιούλιος του 1977. Και ο Άγγελος που έχει γενέθλια, έχει πια μεγαλώσει, είναι έφηβος στο Λύκειο, σωστός άντρας! Ή σχεδόν. Προκειμένου να γίνει λοιπόν και… ολοκληρωμένα, ο Λούης αποφασίζει να του κάνει δώρο ένα ραντεβού με κορίτσια. Γι’ αυτό οι δυο τους καβαλάνε τη βέσπα που ο Λούης κλέβει από τον πατέρα του και κατηφορίζουν προς τα νότια προάστια, σε ένα κλαμπ όπου ο Αντώνης δίνει συναυλία.

Την ίδια ώρα, στη μικρή γειτονιά, Δημήτρης και Νανά προετοιμάζονται πυρετωδώς για το άνοιγμα του σουπερμάρκετ τους. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Αντωνόπουλων φτάνει ένα μεγάλο δέμα. Ανοίγοντάς το, η Μαίρη με τον Στέλιο ανακαλύπτουν ένα δώρο, που έστειλε ο αδελφός του κυρ Νίκου από την Αμερική… Μια καινούργια τηλεόραση, τελευταίας τεχνολογίας!

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN Η τελευταία ώρα | OPEN TV

Επεισόδιο 69. Ο Ανδρέας μαθαίνει το ρόλο του στη ΜΚΟ και επιστρέφει Κύπρο. Έλλη και Μάρκος παραμένουν χώρια. Μια καινούρια εικασία για το ποιος μπορεί να κυνηγά Ζώη και Μάρκο αλλάζει τα δεδομένα. Η Λουκία είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ανδρέα και κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις. Η Άσπα στέλνει τη Σίλια στην Κύπρο, ενώ η Ίριδα ζητά τη βοήθεια ενός… παλιού γνωστού.

Ταινίες

22:30 Η Ευνοούμενη (The Favourite) στον ALPHA

Κωμωδία αμερικανικής, αγγλικής και ιρλανδικής παραγωγής 2018. Παίζουν: Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις, Νίκολας Χουλτ, Τζον Όλγουϊν. Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος. Σενάριο: Ντέμπορα Ντέιβις, Τόνι ΜακΝαμάρα

Αρχές του 18ου αιώνα. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της.

23:50 Mile 22 στο STAR Mile 22 - Athinorama.gr

Περιπέτεια αμερικανικής, κινεζικής, κολομβιανής συμπαραγωγής 2018. Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Μάλκοβιτς, Λόρεν Κόχαν, Αϊκο Αγουάις. Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ. Διάρκεια: 83′.

Ο Τζέιμς Σίλβα είναι μέλος της πιο πολύτιμης και παράτολμης μονάδας της CIA και αναλαμβάνει μια σημαντική αποστολή. Πρέπει να φυγαδεύσει έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό, που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες, που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι… Περιπέτεια αμερικανικής, κινεζικής, κολομβιανής συμπαραγωγής 2018. Ο Τζέιμς Σίλβα είναι μέλος της πιο πολύτιμης και παράτολμης μονάδας της CIA και αναλαμβάνει μια σημαντική αποστολή. Πρέπει να φυγαδεύσει έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό, που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες, που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι…

21:00 Η Σιδηρά Κοιλάδα (Iron Orchard) στο OPEN The Iron Orchard' Review: Indie Oil Epic Plays Like 'Giant Lite' - Variety

Ιστορικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 2018 Πρωταγωνιστούν: Όστιν Νίκολς, Λέιν Γκάρισον, Άλι Κόμπριν. Σενάριο: Τάι Ρόμπερτς, Τζέρι Ντε Λεόν. Σκηνοθεσία: Τάι Ρόμπερτς

Η επική ιστορία του Τζιμ Μακ Νίλι, ενός τυχοδιώκτη που το 1939 κατάφερε να εξελιχθεί στην άγρια ερημιά του Τέξας από απλός εργάτης σε μεγάλος πετρελαιοπαραγωγός.

23:45 Ψίθυροι Στο Σκοτάδι (Night Listener)  στο OPEN Ψίθυροι στο σκοτάδι | OPEN TV

Ψυχολογικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2006 .  Παίζουν: Ρόμπιν Ουίλιαμς, Τόνι Κολέτ, Ρόρι Κάλκιν, Μπόμπι Καναβάλε, Σάντρα Ο, Τζο Μόρτον. Σενάριο: Άρμιστεντ Μόπιν, Τέρι Άντερσον, Πάτρικ Στέτνερ. Σκηνοθεσία: Πάτρικ Στέτνερ

Ένας τηλεοπτικός παραγωγός που περνά έναν δύσκολο χωρισμό, δέχεται μια κλήση από έναν κακοποιημένο έφηβο και σιγά σιγά μια φιλία αναπτύσσεται μεταξύ τους. Όταν όμως επιδιώξει να συναντηθεί με τον 13χρονο, η κατάσταση παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή, και ο ίδιος αρχίζει να αμφισβητεί την ταυτότητα του θαυμαστή του. Η ταινία βασίζεται πάνω στην ομώνυμη νουβέλα του Άρμιστεντ Μόπιν πάνω σε πραγματικό γεγονός.

Προτάσεις ταινιών από την COSMOTE TV

22.40 Galentine’s Day Nightmare στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Κατηγορία: Θρίλερ (2021) Σκηνοθεσία: Ροξάν Μπουαβέρ. Παίζουν: Καμίλ Στοπς, Άντονι Γκραντ, Τίνα Τζουνγκ

Μια γυναίκα καταφέρνει να βρει την τέλεια δουλειά και τον τέλειο άντρα. Το όνειρό της, όμως, γίνεται εφιάλτης όταν ανακαλύπτει πως ο αγαπημένος της είναι παντρεμένος με το αφεντικό της… το οποίο, παρεμπιπτόντως, καταλήγει νεκρό.

22.00 All Three of Us στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική κομεντί (2015). Παραγωγή: Γαλλία. Παίζουν: Κεϊρόν, Λειλά Μπεχτί, Ζεράρ Νταρμόν. Σκηνοθεσία: Κεϊρόν

Μια ιρανική οικογένεια επιβιώνει από δύο διαδοχικούς δυνάστες, τον Σάχη και τον Χομεϊνί, και αποφασίζει να μετακομίσει στη Γαλλία. Παρά τις φυλακές, τους βασανισμούς, τους φόνους και τις αυτοκτονίες, αυτή είναι μια κωμική ιστορία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b