MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Robert De Niro ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο Nobu στη Σαντορίνη

Το Nobu, η αλυσίδα πολυτελών εστιατορίων και ξενοδοχείων του ηθοποιού Robert De Niro και του διάσημου Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, έρχεται την άνοιξη στη Σαντορίνη.

Monopoli Team

Θα είναι το πρώτο boutique hotel και εστιατόριο στην Ελλάδα, και ένα από τα πολλά project που έχει σε εξέλιξη το brand στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόμπερτ Ντε Νίρο: Στη Δράμα για γυρίσματα ταινίας12.09.2018

Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας Nobu, συνιδιοκτησίας του ηθοποιού Robert De Niro και του διάσημου Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την άνοιξη, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, στην καρδιά του Αιγαίου. Σηματοδοτεί το 10ο ξενοδοχείο Nobu στην Ευρώπη, με νέα project στη Ρώμη, το Σαν Σεμπαστιάν και το Αμβούργο επίσης στα σκαριά.

Διαβάστε περισσότερα στo Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το άλογο στην αρχαία Αθήνα» κάλπαζε ακόμα και στον τάφο…12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)
ShowBiz
Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του “Παρά Πέντε” γιατί έχω χάσει τη “Σοφούλα” μου» (vid)