MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Shutter Island
Monopoli Team

Σειρές

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 12: «Μυστικά Και Ψέματα». Η Πένη και ο Λυκούργος στήνουν κάθε είυς δολοπλοκία για να καταφέρουν να χωρίσει η κόρη τους από τον Άλφρεντ. Εκτός από τα ψεύτικα τηλεφωνήματα στην Λίζα από την υποτιθέμενη ερωμένη του Αλφρεντ, η Πένη που δεν καταφέρνει με αυτό τίποτα, τώρα αρχίζει να βάζει λόγια στον Άλφρεντ για την κόρη της. Όταν ούτε και αυτό έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τη λύση δίνει το παλιό φλερτ της Λίζας με το Νικολάκη Λαλαμπιρδα. Μέσα από μια παρερμηνεία, το τέχνασμά τους λειτουργεί, και τελικά πετυχαίνουν το στόχο τους. Ο Άλφρεντ φεύγει για την Αθήνα. Αλλά η Λίζα αντιλαμβάνεται την δολιότητα των γονιών της και φεύγει κι αυτή για να πάει να βρει τον Άλφρεντ. Την ακολουθεί και η μητέρα της στην Αθήνα και προσπαθεί να την εντοπίσει. Και ενώ η Πένη περιπλανιέται απελπισμένη στην Αθήνα συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Συναντάει τυχαία σε ένα δρόμο τον Μπουκουράν.

22:10 Oι Απαράδεκτοι στο MEGA

Επεισόδιο 6: Ο καραφλός δολοφόνος. H Δήμητρα, o Γιάννης, o Σπύρος, o Βλάσσης κι ένας ξένος που νομίζει ότι είναι ο Θεός, μπλέκονται σε μια ιστορία τρόμου, σ’ ένα απαράδεκτο θρίλερ. Επεισόδιο 3: Ασφάλεια ζωής. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Βλάσσης και ο Γιάννης δέχονται απανωτές τις “επιθέσεις” ασφαλιστών. Προσπαθούν να τους αποφύγουν, αλλά ανακαλύπτουν ότι αυτό είναι αδύνατο. Οι ασφαλιστές είναι πάντα επίμονοι και καραδοκούν παντού, αλλά η συμπεριφορά τους και οι απαιτήσεις τους φέρνουν τους πάντες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 29. Ο Άγγελος πιστεύει ότι η Βέλη δεν είναι αρκετά προσεκτική στην εγκυμοσύνη και προσπαθεί να την ελέγξει… Η γειτόνισσα της Βούλας και του Μηνά φεύγει και τους αφήνει τον γάτο της να το προσέχουν. Αλλά μια βαθιά αντιπάθεια ανάμεσα στο γατί και τη χήνα τους θα φέρει πολλούς μπελάδες. Ο Μπάμπης είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον Γιωρίκα για τη Θοδώρα. Η Ξένια του λέει να μην ανακατευτεί και διαλύσει το ζευγάρι. Ο Μπάμπης όμως δεν την ακούει και όταν μιλάει στον Γιωρίκα..Ένα «Ηλία σ’ αγαπώ» που εμφανίζεται γραμμένο ξαφνικά στον απέναντι τοίχο βάζει σε σκέψεις τον Ηλία και την Καίτη για το ποια είναι η κρυφή θαυμάστρια.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΙ Μόλις Χθες: Είδαμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ - Οι εντυπώσεις μας

Επεισόδιο 75: Η Λουίζα επιμένει στο διαζύγιο ενώ αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη του λογιστή της και βλέπει τις τραγικές συνέπειες να πλησιάζουν. Ο Ορέστης είναι έξαλλος μαζί της ενώ ο Σπύρος συνεχίζει να της δυσκολεύει τη ζωή. Ο Μιχάλης, από την άλλη, είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort που ονειρεύεται αλλά μια νέα αποκάλυψη για την Έλενα θα επισκιάσει τη χαρά του. Ο Στάθης γίνεται θύμα ενός άγριου διαδικτυακού bulling. Εξαφανίζεται και σχεδιάζει να φύγει από το νησί και σταδιακά και από τη χώρα. Όσο οι ώρες περνάνε και δεν έχουν νέα του, η Κέλλυ νιώθει να τρελαίνεται, καθώς η λύση που διάλεξε ο Στάθης, η εξαφάνιση, μπορεί τελικά να αποδειχτεί ένα ακόμα πρόβλημα.

Ταινίες

21:00 Ψάχνοντας Την Ντόρι (Finding Dory) στον ALPHA

Disney Cinema. Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2016). Φωνές μεταγλώττισης: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Μανώλης Γιούργος, Σωκράτης Ντούνης, Τάσος Κωστής, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Δημήτρης Δημόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Πλακίδη, Στεφανία Φιλιάδη, Χίλντα Ηλιοπούλου, Γιώργος Ρεντούμης, Έλλη Θάνου

Έναν χρόνο μετά την περιπέτεια του Νέμο και την επανασύνδεση με τον πατέρα του, είναι η σειρά της Ντόρι, της μπλε ψαρίνας με τις συνεχείς και αλλεπάλληλες αμνησίες, να έρθει αντιμέτωπη με τη δική της «οδύσσεια». Κι αυτό θα συμβεί, όταν κάποια στιγμή θυμηθεί ότι κάπου μέσα στον απέραντο ωκεανό έχει κι αυτή μια οικογένεια, που ίσως την ψάχνουν ή την περιμένουν με αγωνία και αγάπη. Η αναζήτηση της οικογενειακής εστίας ξεκινά, όμως η διαδρομή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού στο δρόμο της θα βρεθεί ένα τεράστιο ενυδρείο, ένα μυστηριώδες χταπόδι, μία φάλαινα μπελούγκα, ένας παράξενος καρχαρίας και κάποια άλλα πλάσματα, από τα οποία ο Νέμο και ο Μάρτιν θα προσπαθήσουν να τη σώσουν. Αρκεί φυσικά και η Ντόρι να θυμηθεί τι πρέπει να κάνει κάθε φορά.

23:00 Τζαμάικα (Jamaica) στον ALPHA

Δραματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής (2017). Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Αντώνης Κυριακάκης, Χοβίκ Καραμπετιάν. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Δυο αποξενωμένα αδέρφια, ο Άκης και ο Τίμος συναντιούνται ξανά στην κηδεία της μητέρας τους. Ο Άκης είναι ένας οικογενειάρχης ταξιτζής που υποφέρει από τις απαιτήσεις της γυναίκας του και το βάρος των χρεών του, ενώ από την άλλη ο Τίμος είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής, κομμάτι της showbiz και αμετανόητος γυναικάς. Οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά μέσα από μια σειρά προβλημάτων, που θα τους δείξουν το νόημα της ζωής και της πολύτιμης αδερφικής τους σχέσης.

22:10 Το Νησί Των Καταραμένων (Shutter Island) στο ΣΚΑΙ Το Νησί των Καταραμένων

Θρίλερ (2010). Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Ουίλιαμς, κ.ά. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε. Σενάριο: Λέτα Καλογρίδη, Στίβεν Νάιτ

Καλοκαίρι 1954. Ο αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ, φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται.

Επιλογές στην COSMOTE TV

21:00 Σουπερνόβα (Supernova) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική (2020). Παραγωγή: Βρετανία. Σκηνοθεσία: Χάρι Μακουίν. Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζέιμς Ντέιφους

Ο Σαμ και ο Τάσκερ, ένα αγαπημένο ζευγάρι μεσηλίκων, ταξιδεύουν με το τροχόσπιτό τους στην Αγγλία για να επισκεφτούν φίλους, συγγενείς και μέρη που σημάδεψαν τη ζωή τους, καθώς ο ένας από τους δυο έχει διαγνωστεί με άνοια.

20:15 Αξιότιμοι Κλέφτες (Cash) στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Αστυνομική (2008). Παραγωγή: Γαλλία Σκηνοθεσία: Ερίκ Μπεζνάρ, Παίζουν: Ζαν Ρενό, Βαλέρια Γκολίνο, Ζαν Ντιζαρντέν

Θέλοντας να εκδικηθεί τον φόνο του αδελφού και συνεργάτη του, ένας πανούργος απατεώνας σχεδιάζει να ληστέψει τον δολοφόνο. Στο μυαλό του κρύβεται το πιο μεγάλο κόλπο που έχει γίνει ποτέ: μια ληστεία διαμαντιών στη Γαλλική Ριβιέρα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b