MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤV Guide: Tι θα δούμε στην τηλεόραση το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

21.40 Σπίτι με το MEGA

H μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega», η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη μετάδοση. Επιλέγουμε να διασκεδάζουμε στο σπίτι κρατώντας τις αποστάσεις που μας φέρνουν κοντά. Με συγκίνηση, κέφι, χαρά και τα ωραιότερα τραγούδια της ζωής μας.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 126, σεζόν 1η: Ο Ιάκωβος επεμβαίνει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Θεοδόσης δέχεται ένα ύποπτο τηλεφώνημα. Παράλληλα, οι φαντασιώσεις του Αλέξη συνεχίζονται, με τον Στέφανο να μπαίνει αυτή τη φορά στο στόχαστρό του. Ο Φίλιππος αποφασίζει να μείνει για δύο-τρεις ημέρες στη Μάνη και μετά να γυρίσει στη Βασιλική μέχρι εκείνη να γεννήσει. Η Μυρτάλη κι η Ισμήνη ξεκινούν να παράγουν τις κρέμες και αφοσιώνονται στη δουλειά. Η επιστροφή της Μέλπως θορυβεί τον Λυκούργο, καθώς φοβάται για την αντίδραση της Χάιδως. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ανέστη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία τού Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας και μαλώνουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ενοχλείται από την υπερβολική αδυναμία του Στέφανου στη μητέρα του.

16:45 Ο Στρίγγλος Που Έγινε Αρνάκι στον ΑΝΤ1 Ελληνικός κινηματογράφος - Best of βεβαίως, βεβαίως... - Ιδεοστρόβιλος

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής 1967. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Θανάσης Παπαδόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Παύλος Λιάρος, Βαγγέλης Ιωαννίδης, Μίτση Κωνσταντάρα. Σενάριο – Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Ένας καπετάνιος ζει με τους τρεις ατίθασους γιους του μετά από το θάνατο της αγαπημένης του γυναίκας, την οποία δεν έχει κατορθώσει ακόμα να ξεχάσει. Η ανάμνησή της τον κάνει να αδιαφορεί για το γάμο και μάλιστα να καταφέρεται συχνά εναντίον του θεσμού. Όμως όλα αλλάζουν, όταν εμφανίζεται στο ανδροκρατούμενο σπιτικό μια γοητευτική κυρία, που είναι αποφασισμένη να τακτοποιήσει τα κακώς κείμενα και να κερδίσει την καρδιά του καπετάνιου.

20:00 Ελλάδα Έχεις Ταλέντο στον ΑΝΤ1

Talent show, παρουσιάζουν οι Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος. Ψυχή, πάθος, δύναμη, έκφραση, όνειρο! Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00, και έφτασε η μεγάλη στιγμή για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά! Το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα, και θα είναι συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό και γεμάτο φαντασία!

Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00, και η σκηνή γεμίζει από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

22:30 American Made στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2017.

Μια συναρπαστική περιπέτεια παρανομίας και διαπλοκής, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, που αφηγείται την αληθινή, όσο και περιπετειώδη ζωή του Μπάρι Σιλ που στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές του ‘80, δούλευε ταυτόχρονα για τη CIA και τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Παίζουν: Τομ Κρουζ, Σάρα Ράιτ, Ντόναλ Γκλίσον, Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Τζέσε Πλέμονς. Σκηνοθεσία: Νταγκ Λάιμαν. Διάρκεια: 110΄ [Το πρόγραμμα περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές σεξ και χρήσης ουσιών].

16:45 Διπλοπενιές στον ΑΝΤ1 Διπλοπενιές: το πάρτυ στις Κάννες και ο άγριος καυγάς με τον Δημήτρη και την Αλίκη να κλαίει... - Respectnews.gr

Μουσική κωμωδία, παραγωγής Καραγιάννη-Καρατζόπουλου 1966. Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Βασίλης Αυλωνίτης, Ρίκα Διαλυνά, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Πέτρος Λοχαϊτης.

Ο Γρηγόρης είναι ένας απλός εργάτης, που δουλεύει σε οικοδομές για να κερδίσει το μεροκάματο. Παρά την κούραση στο γιαπί και παρά τη φτώχεια που τον τυραννάει, δεν χάνει την αισιοδοξία του. Και η μοίρα δεν αργεί να του χαμογελάσει. Μια μέρα, ενώ δουλεύει τραγουδώντας, περνούν από την οικοδομή τρεις οργανοπαίκτες, τον ακούνε, μαγεύονται από τη φωνή του και του προτείνουν να γίνει μέλος μιας λαϊκής ορχήστρας.

Έτσι, ο Γρηγόρης βρίσκεται με μια δεύτερη δουλειά σ’ ένα νυχτερινό κέντρο, όπου αρχίζει να συχνάζει και η γυναίκα του, η Μαρίνα. Η Μαρίνα δεν θα αργήσει ν’ ανεβεί στην πίστα και να γίνει το μεγάλο αστέρι του κέντρου. Η επαγγελματική επιτυχία του ζευγαριού, όμως, δεν συμβαδίζει με την οικογενειακή ευτυχία. Οι θαυμαστές της Μαρίνας και οι θαυμάστριες του Γρηγόρη θα τους απομακρύνουν προσωρινά, αλλά μετά από πολλές ταλαιπωρίες, οι γκρίνιες και οι καβγάδες θα υποχωρήσουν και θα γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

22:15 Φονικές Μηχανές (Mortal Engines) στον ΑΝΤ1 MORTAL ENGINES (Φονικές Μηχανές)

Tανία επιστημονικής φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής 2018.

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού από ένα κατακλυσμικό γεγονός, η ανθρωπότητα προσαρμόστηκε και εξελίχθηκε ένας νέος τρόπος ζωής. Γιγάντιες κινούμενες πόλεις με τεράστιες μηχανές και τροχούς, καταναλώνουν τους πόρους άλλων μικρότερων πόλεων.

Ο Τομ, που κατάγεται από ένα χαμηλό στρώμα της κινούμενης πόλης του Λονδίνου, βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει για την επιβίωση, ύστερα από την συνάντηση του με την επικίνδυνη φυγά Εστερ. Δυο άνθρωποι εντελώς αντίθετοι, που τα μονοπάτια τους δεν θα έπρεπε να είχαν διασταυρωθεί, δημιουργούν μια αταίριαστη συμμαχία και θα ηγηθούν μιας επανάστασης ενάντια στην αυταρχική εξουσία του πολεμοχαρούς Λονδίνου που θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος. Παίζουν: Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίαν. Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ρίβερς. Διάρκεια: 128′ [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας].

15:45 Τα Φιλαράκια (Friends) στο STAR Τα Φιλαράκια: Τα 10 πιο επικά επεισόδια που πρέπει να δεις πριν το μεγάλο reunion - Parallaxi Magazine

Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 1997-1998, 5η σεζόν. Επεισόδια 21+22. Ο Γκάρι σχεδιάζει να ζητήσει από τη Φοίβη να μείνουν μαζί. Η Ρέιτσελ αγοράζει μια γάτα. Ο Τσάντλερ σκοπεύει να μιλήσει στον Γκάρι και να τον αποτρέψει από το να ζητήσει από τη Φοίβη να μείνουν μαζί αλλά τελικά κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Η Ρέιτσελ αντιμετωπίζει προβλήματα με τη γάτα της. Η Φοίβη αρχικά απορρίπτει την πρόταση του Γκάρι για να μείνουν μαζί αλλά τελικά δέχεται αφού όπως λέει στους φίλους της ήταν πολύ λυπημένος όταν αρνήθηκε. Η Ρέιτσελ προσπαθεί να βρει αγοραστή για τη γάτα της. Βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο στο πρόσωπο του Γκάνθερ. Ο Γκάρι πυροβολεί ένα πουλί και η Φοίβη έξαλλη με την απάνθρωπη συμπεριφορά του φεύγει από το σπίτι του… Ο Τζόι παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία που θα γυριστεί στο Λας Βέγκας και αποφασίζει να κάνει αυτό το ταξίδι με τον Τσάντλερ.

21:00 Οι Πιγκουίνοι Της Μαδαγασκάρης (Penguins Of Madagaskar) Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιτέλους έρχονται... | clickatlife

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής, 2014. Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ

Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δεν γεννιούνται, αλλά… εκκολάπτονται! Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, «μυστικών», φτερωτών κατασκόπων στην ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη!

Οι καλύτεροι των καλύτερων, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος, που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του! Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα έχει έναν σημαντικότατο στόχο: θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

22:50 Deadpool 2 στο STAR Deadpool (2016) - IMDb

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2018. Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης από το μέλλον έρχεται και ζητά εκδίκηση, ο αντισυμβατικός υπερήρωας Deadpool οργανώνει μια ομάδα μεταλλαγμένων με ασυνήθιστες υπερδυνάμεις για να τον αντιμετωπίσει και αναθεωρεί τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας!

21:00 Ένας Ιππότης Για Τη Βασούλα στον ALPHA Ένας Ιππότης για τη Βασούλα (1968) ⋆ Filmy.gr

Μουσική κομεντί, ελληνικής παραγωγής 1968.

Η φτωχή οικονόμος μιας πλούσιας και παράξενης κυρίας, που μετά από μια παρεξήγηση παρουσιάζει για σύζυγό της τον άντρα μιας φίλης της, αναγκάζεται από τους όρους μιας κληρονομιάς να τον παντρευτεί στα αλήθεια. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Φαίδων Γεωργίτσης, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Μαρία Φωκά, Μαρία Μπονέλλου, Άννα Παϊτατζή, Χρόνης Εξαρχάκος, Δημήτρης Μπισλάνης. Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης. Διάρκεια: 90′.

23:00 Αφανείς Ηρωίδες (Hidden Figures) στον ALPHA Αφανείς ηρωίδες - Enternity.gr

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2016. Ηθοποιοί: Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ, Κέβιν Κόστνερ, Τζανέλ Μονέ, Κίρστεν Ντάνστ, Τζιμ Πάρσονς. Σενάριο: Άλισον Σρέντερ, Θίοντορ Μέλφι. Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι

Η πραγματική ιστορία τριών ιδιοφυών αφροαμερικανίδων επιστημόνων, που κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις της Αμερικής των αρχών του ’60, προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA, με σκοπό την εκτόξευση του αστροναύτη Τζον Γκλεν στο διάστημα. Οι τρεις μαθηματικοί, Καθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, ξεπερνούν τα εμπόδια που τους φέρνουν το φύλο τους και η φυλή τους και καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη για ισότητα και πάσης φύσεως διακρίσεις.

21:30 Αρμαγεδδών (Armageddon) στον ALPHA Armageddon Review | Movie - Empire

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1998. Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Στιβ Μπουσέμι, Όουεν Γουίλσον. Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι. Σενάριο: Τζ. Τζ. Άμπραμς, Τζόναθαν Χένσλεϊ

Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα. Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος.

Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές.

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN Σ'αγαπάω μεν… αλλά»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του OPEN

Επεισόδιο 27, σεζόν 1η: Η Δάφνη παθαίνει εμμονή μ’ ένα σύμβουλο θηλασμού και τον επισκέπτεται συνέχεια, γεγονός που ενοχλεί έντονα τον Παύλο αφού, εκτός του ότι θέλει να πηγαίνει πάντα μόνη της, τους αποσπά και μεγάλα ποσά. Η Νίνα ακούει κρυφά την Πηνελόπη να λέει ότι δεν έχει χρήματα και αποφασίζει να αναλάβει δράση, βάζοντας αγγελία για να της βρει πελάτες. Ο Παύλος επισκέπτεται μυστικά το σύμβουλο αλλά πέφτει τυχαία σε μια συγγενή του ενώ ο Οδυσσέας, μέσα από την αγγελία της Πηνελόπης, καταλήγει να οργανώνει… μίνι συναυλία στο σπίτι. Και κάπως έτσι, η πραγματική ταυτότητα του σύμβουλου, ένα ψέμα του Παύλου και μια αλήθεια για την Πηνελόπη καταλήγουν να αποκαλύπτονται.

21:00 Ο Άλβιν Και Η Παρέα Του 2 (Alvin And The Chipmunks 2) Ο Άλβιν και η Παρέα του: Σκίουροι στο Δρόμο / Alvin and the Chipmunks: The Road Chip - Parallaxi Magazine

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2009. Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μαρίζας, Χρήστος Θάνου Μαρία Ζερβού, Σοφία Καψαμπέλη, Άντρια Ράπτη (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Τζέισον Λι, Ντέιβιντ Κρος, Τζέσι ΜακΚάρτνει, Τζάστιν Λονγκ, Μάθιου Γκρέι Γκάμπλερ). Σενάριο: Τζον Βίτι, Τζόναθαν Άιμπελ, Γκλεν Μπέργκερ. Σκηνοθεσία: Μπέτι Τόμας.

Δυο χρόνια μετά την τρομερή επιτυχία τους, ο Ντέιβιντ τραυματίζεται βαριά και τα σκιουράκια αναγκάζονται να επιστρέψουν στο σχολείο. Εκεί γνωρίζουν τρεις σκιουρίνες, τις οποίες όμως έχει στείλει στο δρόμο τους ο κακός πρώην μάνατζερ τους, Ίαν. Τα τρία χαριτωμένα και ταλαντούχα σκιουράκια επιστρέφουν στο σίκουελ του Άλβιν και η Παρέα του, με ακόμα περισσότερη μουσική, δράση και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

23:00 Hitman, Πράκτορας 47  στο OPEN Buy HITMAN™ 2 - Expansion Pass - Microsoft Store en-SA

Ταινία δράσης αμερικανικής, γερμανικής, αγγλικής και σιγκαπουριανής συμπαραγωγής 2015

Ο Πράκτορας 47, ένας γενετικά μεταλλαγμένος εκτελεστής με υπεράνθρωπες ικανότητες, μαζί με μία εξίσου χαρισματική νεαρή γυναίκα αναλαμβάνουν να ματαιώσουν τα σχέδια μιας σατανικής οργάνωσης, που επιδιώκει να δημιουργήσει έναν στρατό από ακατανίκητους δολοφόνους. Στην πορεία, όμως, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο εμπόδιο…Ένα από τα πιο δημοφιλή videogames όλων των εποχών περνά στην μεγάλη οθόνη με εντυπωσιακά ειδικά εφέ και απαράμιλλη δράση που κόβουν την ανάσα! Πρωταγωνιστούν: Ρούπερτ Φρεντ, Χάνα Γουέαρ, Ζάκαρι Κουίντο, Κιάραν Χιντς, Τόμας Κρέτσμαν. Σενάριο: Σκιπ Γουντς. Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Μπαχ. Διάρκεια: 88′.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

18:45 Επικηρυγμένος έρωτας στην COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Θρίλερ, παραγωγής ΗΠΑ (2020). Σκηνοθεσία: Μάιλς Τζόρις-Πέιραφιτ, Ηθοποιοί: Μάργκοτ Ρόμπι, Φιν Κόουλ, Τράβις Φίμελ

Την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του ’30, ένας νεαρός άντρας σε δεινή οικονομική θέση εντοπίζει μια καταζητούμενη. Ενώ, όμως, του δίνεται η ευκαιρία να τη συλλάβει και να εισπράξει την επικήρυξη, εκείνος… διστάζει.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου

22.00 Δείπνο Πανηλιθίων (Dinner for Schmucks) στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Κωμωδία παραγωγής ΗΠΑ (2010). Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς. Ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Πολ Ραντ, Στέφανι Σόστακ

Ένα φιλόδοξο στέλεχος επιχείρησης βρίσκει τον τέλειο καλεσμένο για το εξευτελιστικό ‘δείπνο ηλιθίων’ που παραθέτει το αφεντικό. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι θα στεφτεί νικητής της βραδιάς, τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το είχε σχεδιάσει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b