MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Doctor Strange: Διέρρευσαν πληροφορίες για νέα γυρίσματα και εμφανίσεις-έκπληξη

Με την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Doctor Strange in the Multiverse of Madness να έρχεται σε 5 μήνες, διέρρευσαν πληροφορίες που θέλουν τους συντελεστές να ξανά γυρίζουν κάποιες σκηνές, προσθέτοντας κάποιες εμφανίσεις-έκπληξη.

Monopoli Team

Με την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness να κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου του 2022, όλο και περισσότερες διαρροές σημειώνονται γύρω από την πλοκή αλλά και το καστ της. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν, μιλούν για νέα γυρίσματα που θα φέρουν αλλαγές αλλά και αγαπημένους από τα παλιά χαρακτήρες, σε ορισμένα τμήματα της επερχόμενης και πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel.

Η ιστοσελίδα Comic Book ανέφερε ότι με την επιτυχία που σημείωσε το multiversal crossover του Spider-Man: No Way Home, η δεύτερη ταινία του Doctor Strange θα μας παρουσιάσει κάτι παρόμοιο. Δεδομένου ότι η Marvel ήταν ευχαριστημένη με τις αντιδράσεις του κοινού στις εμφανίσεις-έκπληξη που σημειώθηκαν στο τελευταίο Spider-Man, το στούντιο αποφάσισε να διασκεδάσει λίγο παραπάνω με το πολυσύμπαν και στην ταινία του Doctor Strange.

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι fans της Marvel θα έχουν την ευκαιρία να δουν μικρές εμφανίσεις από αγαπημένους X-Men και Avengers, συμπεριλαμβανομένων των Professor X, Captain Carter, Captain Marvel και Balder the Brave. Το τρέιλερ μάλιστα, είχε ήδη παρουσιάσει τον Τσιούετελ Έτζιοφορ, ο οποίος θα υποδυθεί τον Βαρόνο Mordo.

Εκτός από αυτά τα cameo, άλλες φήμες αναφέρουν ότι ο Loki, ο Deadpool, η Sylvie, ο Wolverine και ο Spider-Man του Tobey Maguire θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Doctor Strange 2. Η δημοσίευση ανέφερε επίσης ότι η πλοκή θα φέρει τη Wanda της Ελίζαμπεθ Όλσεν, ως έναν από τους κύριους κακούς της ταινίας, η οποία θα την βρει να περιηγείται στο πολυσύμπαν για να βρει τα παιδιά της. Στο ταξίδι της, θα πέσει θύμα του δαιμονικού Shuma-Gorath, ο οποίος θα την ελέγχει. Προς το παρόν βέβαια, δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το εάν αυτές οι διαρροές είναι ακριβείς ή όχι, αλλά όλοι σχεδόν οι fans θα ήθελαν σίγουρα να είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of the Dragon: Το prequel του Game of Thrones δε θα μάς απογοητεύσει, σύμφωνα με τον George R. R. Martin12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b