MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Τι θα δούμε στην νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel;

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022 και πλέον γνωρίζουμε την επίσημη σύνοψη της πλοκής του.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Photo Credits: Marvel
Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Photo Credits: Marvel
Monopoli Team

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας Spider-Man: No Way Home, με το teaser έκπληξη που επιφύλασσε για τους φαν που περίμεναν μέχρι το δεύτερο post credit scene, η Marvel Studios κυκλοφόρησε και επίσημα το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο πλέον Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Πριν από λίγο μάλιστα, εκτός από το τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, κυκλοφόρησε και η επίσημη σύνοψη της πλοκής της.

Μετά από τα γεγονότα που είδαμε τόσο στην σειρά του Disney+ WandaVision, όσο και στο No Way Home, η δεύτερη ταινία του Doctor Strange, θα δει τον επικό μάγο να ενώνει τις δυνάμεις του με την Scarlet Witch και τον παλιό του συνεργάτη Wong, για να αντιμετωπίσουν ισχυρούς και επικίνδυνους εχθρούς που συρρέουν από όλες τις πλευρές του πολυσύμπαντος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

«Η πόρτα του πολυσύμπαντος, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America «έφυγαν» μετά από την σκληρή μάχη του Avengers: Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρουργός και ισχυρότερος μάγος όλων, Doctor Strange, αναμένεται να παίξει ενεργό ρόλο ως η κεντρική φιγούρα των Avengers. Ωστόσο, η χρήση της μαγείας του για να χειριστεί τον χρόνο και τον χώρο κατά βούληση, με ένα απαγορευμένο ξόρκι που θεωρείται ίσως το πιο επικίνδυνο, άνοιξε την πόρτα σε μια μυστηριώδη τρέλα που ονομάζεται «Πολυσύμπαν». Για να αποκαταστήσει έναν κόσμο όπου τα πάντα αλλάζουν, ο Strange ζητά βοήθεια από τον συνεργάτη του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την πιο ισχυρή Scarlet Witch των Avengers, την Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή ορθώνεται μπροστά στην ανθρωπότητα και σε ολόκληρο το σύμπαν, και φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρουν μόνο με την δύναμή τους. Και το ακόμα πιο παράδοξο στοιχείο είναι πως η απειλή αυτή, μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange…»

Και όσο οι φαν της Marvel προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τόσο το τρέιλερ όσο και την σύνοψη της πλοκής, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Batman: Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζόι Κράβιτζ στο νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b