MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Batman: Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζόι Κράβιτζ στο νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζόι Κράβιτζ ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναζητούν δικαιοσύνη στο νέο τρέιλερ της ταινίας του Ματ Ριβς «The Batman», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Monopoli Team

Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ματ Ριβς «The Batman», με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του ομώνυμου «Σκοτεινού Ιππότη», προσφέρει μια πιο διεισδυτική ματιά στη σχέση ανάμεσα στον εμβληματικό υπερήρωα και την Selina Kyle, γνωστή και ως Catwoman, την οποία υποδύεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Ζόι Κράβιτζ.

Σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε στο ολοκαίνουριο τρέιλερ, ούσα αρκετά περίπλοκή, η σχέση τους ακροβατεί ανάμεσα στην ένταση, την οικειότητα και σε μερικές γροθιές… Ενώ, το νέο υλικό περιλαμβάνει, επίσης, τον Πολ Ντέινο στον ρόλο του μυστηριώδους μασκοφόρου Riddler, κύριου κακού της ταινίας, τον Κόλιν Φάρελ, αγνώριστο ως Πένγκουιν, καθώς και τον Άντι Σέρκις ως Άλφρεντ.

Το «The Batman» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022, ενώ πρόκειται να είναι διαθέσιμο και στην streaming υπηρεσία HBO Max από τις 19 Απριλίου του ίδιου έτους, σηματοδοτώντας μια καινούρια εποχή για τις ταινίες με κεντρικό ήρωα τον Μπάτμαν, αφότου ο Ρόμπερτ Πάτινσον πήρε τα ηνία από τον Μπεν Άφλεκ που υποδύθηκε τον δημοφιλή υπερήρωα σε δύο ταινίες προτού αποχωρήσει το 2019.

Τι νέο εισάγει η Ζόι Κράβιτζ στoν ρόλο της Catwoman;

Για τον ρόλο της Catwoman η Ζόι Κράβιτζ δήλωσε πρόσφατα πως μελέτησε τα μοτίβα πραγματικών «γατοκαυγάδων» ώστε να τα ενσωματώσει στις κινήσεις του χαρακτήρα της. Η ιδέα της ήρθε στο μυαλό καθώς προπονούταν με τον επικεφαλής κασκαντέρ Rob Alonzo, υπεύθυνο για την κινησιολογία των φιλμ «Κάποτε στο Χόλυγουντ» και «Deadpool» και πηγάζει από την επιθυμία της να μας παρουσιάζει μια πάρα πολύ διαφορετική Catwoman από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόμπερτ Πάτινσον: Όσα αποκάλυψε για τον Batman και τη Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman12.09.2018

«Παρακολουθήσαμε πως παλεύουν οι γάτες και τα λιοντάρια», σχολίασε η νεαρή ηθοποιός, «και αποφασίσαμε για το τι είναι εφικτό για κάποιον με το μέγεθος μου, αφού και ο Μπάτμαν είναι πιο δυνατός από εμένα. Ποιες είναι οι δεξιότητες μου; Το να είμαι γρήγορη και «ύπουλη». Έτσι ενσωματώσαμε στη δουλειά μας διαφορετικά είδη πολεμικών τεχνών, καποέιρα και ένα είδος «χορευτικών κινήσεων» που παραπέμπουν σε αιλουροειδή». Όλα αυτά λαμβάνοντας υπόψιν τόσο την θέση της ηρωίδας μέσα στην ιστορία και όσο και τον συναισθηματικό της κόσμο.

Πηγή: Indiewire, ΝΜΕ, Rollingstone magazine 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b