MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Best of Fashion: Οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από το 2021

Από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Εβδομάδας Μόδας μέχρι και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Met Gala, αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές μόδας για το 2021.

Monopoli Team

2021. Τι χρονιά! Ακόμα κι αν δεν έφερε την οριστική μας απελευθέρωση από την πανδημία όπως ελπίζαμε, κατάφερε να μας χαρίσει μερικές πολύ δυνατές στιγμές μόδας. Kάθε ανασκόπηση φέρνει και νοσταλγία και κοιτώντας πίσω σε αυτή την γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα χρονιά υπό το πρίσμα της μόδας, καθώς συναντάμε σημαντικές πρωτιές, δυσβάσταχτες απώλειες και red carpet εμφανίσεις που άφησαν εποχή.

Με τα εμβόλια να διανέμονται σε όλον τον κόσμο και την επιστροφή των εκδηλώσεων με φυσική παρουσία, ήρθε και η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Εβδομάδας Μόδας, του Met Gala, των απονομών βραβείων και άλλων red carpet events.

Όλα αυτά αποτέλεσαν την καλύτερη αφορμή για τις πιο λαμπερές προσωπικότητες της βιομηχανίας της μόδας και του θεάματος να μας χαρίσουν εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία. Μοντέλα, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί – η Πρώτη Κυρία της Αμερικής και η Αντιπρόεδρος που έκανε ντεμπούτο με δημιουργία ενός ανερχόμενου Αμερικανού σχεδιαστή.

Έχουμε ακόμη περισσότερα να περιμένουμε το 2022. Μέχρι τότε όμως, διαβάστε παρακάτω τις στιγμές που διαμόρφωσαν την μόδα του 2021.

Ορκωμοσία Biden

H χρονιά ξεκίνησε δυναμικά, με την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού Προέδρου, αλλά και της Πρώτης Γυναίκας Αντιπροέδρου στην ιστορία των Η.Π.Α.

Η Dr. Jill Biden και η Αντιπρόεδρος Kamala Harris έδειξαν την υποστήριξή τους στους νεαρούς Αμερικανούς σχεδιαστές με τιρκουάζ Markarian και βιολετί Christopher John Rogers, αντίστοιχα, ενώ η νεαρή ποιήτρια Amanda Gorman έδωσε μια συγκινητική ομιλία φορώντας κίτρινο παλτό και κόκκινη σατέν στέκα Prada. Ήταν μια καλή μέρα για την Αμερική, για τις γυναίκες και για τη μόδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b