ΣΥΝΤΑΓΗ
Stollen: Παραδοσιακό γερμανικό κέικ με αποξηραμένα φρούτα
Μυστικά για να φτιάξετε το πιο νόστιμο Stollen που θα σερβίρετε στο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς και θα γεμίσει η κουζίνα σας αρώματα.
Monopoli Team
27.12.2021
Το Stollen ξεκίνησε ως ένα απλό ψωμί αλλά τον 15ο αιώνα εμπλουτίστηκε με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς που το έκαναν πιο πλούσιο και γιορτινό. Από τον 16ο αιώνα και μετά θεωρείται το απόλυτο γερμανικό γιορτινό γλύκισμα των ημερών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥγιεινές «αμαρτίες»: 3 food bloggers μάς προτείνουν συνταγές για χριστουγεννιάτικα γλυκά χωρίς τύψεις12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Minor gesture, από την Creo Dance Company στο Θέατρο Θησείον
Σε τι μας χρησιμεύει το θέατρο;: Το βιβλίο του κορυφαίου Γάλλου συγγραφέα Enzo Cormann από τις Εκδόσεις Ευρυδίκη
Άμλετ, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη σε καλοκαιρινή περιοδεία
Anilio Park Festival: Τρεις μέρες γεμάτες μουσική στην κορυφή της Πίνδου
Electric Litany: Μας είναι αδιάφορα και εχθρικά τα μοτίβα της μουσικής βιομηχανίας
Free city: Όλα όσα θα κάνουμε αυτό το ΠΣΚ δωρεάν
«Εξυπνο» εμβόλιο για τη θεραπεία του μελανώματος – Ξεκίνησε η χορήγησή του στη Βρετανία
Ian Rankin: 4 μυθιστορήματα του “ιππότη” της αστυνομικής λογοτεχνίας που αξίζει να ανακαλύψεις
Φουντώνουν οι διαδηλώσεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια υπέρ των Παλαιστινίων
Μαρίνα Σάττι για “Ζάρι”: «Δεν ήθελα να ‘γυαλίσω’ τα πράγματα στο βίντεο κλιπ – Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα» (vid)