MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Reduce-Reuse-Recycle: Πώς θα το κάνετε πράξη στις γιορτές

Στις φετινές γιορτές, ας εφαρμόσουμε το τρίπτυχο της βιωσιμότητας, Reduce – Reuse – Recycle

Monopoli Team

Ήρθε η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Ακόμη και φέτος, που περάσαμε δεύτερα Χριστούγεννα με πανδημία, συναντήσαμε τουλάχιστον τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Γελάσαμε, μιλήσαμε, τσακωθήκαμε στο τραπέζι και φάγαμε πολύ.

Κι ήρθε η σημερινή μέρα, η 26η Δεκεμβρίου, που οι κάδοι απορριμμάτων ολόκληρης της χώρας γέμισαν είτε με περιτυλίγματα δώρων, είτε με φαγητό, είτε με άδειες συσκευασίες που θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί διαφορετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί αγαπάμε τόσο τις χριστουγεννιάτικες ταινίες;12.09.2018

Για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο την επόμενη εβδομάδα και να μην αρχίσουμε το νέο έτος επιβαρύνοντας τον πλανήτη, ας προσέξουμε ιδιαίτερα. Παρακάτω, θα βρείτε μερικά tips ώστε να εφαρμόσετε το τρίπτυχο της βιωσιμότητας Reduce – Reuse – Recycle, και να κάνετε το τελευταίο χρέος της χρονιάς στον πλανήτη.

Ξεκινώντας από την πιο προφανή εορταστική περιβαλλοντική καταστροφή, που δεν είναι άλλη από τα περιτυλίγματα των δώρων, θα δούμε τι ανακυκλώνεται. Τα περισσότερα γιορτινά χαρτιά ανήκουν στον μπλε κάδο, ενώ οι κορδέλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά σε κάποια δική μας κατασκευή.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναρπαστικά, παραδοσιακά έθιμα που θα συναντήσετε μόνο στην Ανατολική Ευρώπη12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b