MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Conversations With Friends: Μια ματιά στα…παρασκήνια της νέας σειράς, βασισμένης στο μυθιστόρημα της Sally Rooney

Λίγο πριν το Hulu μεταφέρει στις οθόνες μας ακόμη ένα βιβλίο της Sally Rooney, το «Conversations With Friends», που μάλιστα αποτελεί και το πρώτο της μυθιστόρημα, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα παρασκήνια.

Instagram/@joe.alwyn
Monopoli Team

Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε το καστ της επερχόμενης προσαρμογής του Hulu στο μυθιστόρημα – ντεμπούτο της Sally Rooney, «Conversations With Friends» με πρωταγωνιστική τετράδα τους Alison Oliver, Sasha Lane, Jemina Kirke και Joe Alwyn. 

Τώρα, χάρη στον Joe Alwyn, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας σειράς. Σε μία από τις πολλές φωτογραφίες από τα παρασκήνια, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Alwyn ποζάρει με την Oliver και την Lane, που υποδύονται την αφηγήτρια του βιβλίου, Frances και την καλύτερη φίλη και πρώην κοπέλα της, Bobbi, αντίστοιχα. Σε μια άλλη εικόνα, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα πορτραίτο του που σχεδίασε η Jemima Kirke.

Η ίδια η Kirke είχε μιλήσει σχετικά με την εμπειρία συμμετοχής της στο «Conversations With Friends» τον περασμένο μήνα, σε μια συνέντευξή της στο WWD. Η ιστορία, ανέφερε πως «θα είναι αφηγημένη από την πλευρά των σχέσεων μεταξύ των χαρακτήρων και μέσα από τις συνομιλίες μεταξύ τους».

«Πρέπει να ειπωθεί με κάποια απόχρωση και λεπτότητα, αλλά με πολλή προσοχή στο διάλογο», πρόσθεσε. «Όλα πρέπει να έχουν κάποιο νόημα και συνάφεια, ακόμη και σε στιγμές που κάποιος ρωτάει κάποιον άλλο αν είναι απλά ok».

Τι θα δούμε στη σειρά

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων millennials στο Δουβλίνο. Από τη μία, έχουμε δύο φοιτήτριες, την Frances και την Bobbi, που κάποτε υπήρξαν ζευγάρι, αλλά πλέον έχουν παραμείνει πολύ καλές φίλες. Κάποια στιγμή γνωρίζουν την Melissa, μία 30χρονη δημοσιογράφο και ξεκινούν να κάνουν παρέα με την ίδια αλλά και τον 32χρονο ηθοποιό άντρα της, Nick. Οι ισορροπίες περιπλέκονται γρήγορα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν οι ίδιοι αλλά και οι μεταξύ τους σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάλι Ρούνεϊ: Η συγγραφέας του «Normal People» δεν αισθάνεται άνετα με τη δημοσιότητα12.09.2018

Η Rooney έχει καταφέρει να αποτυπώσει στο βιβλίο της με εξαιρετικό τρόπο ζητήματα ταξικών διαφορών, πολιτικής φιλοσοφίας και σεξουαλικότητας.

Το επιτυχημένο, πρώτο μυθιστόρημα της Sally Rooney επιβεβαιώθηκε ότι θα «ζωντανέψει» στη μικρή οθόνη το 2020, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς ενός ακόμη βιβλίου της συγγραφέως, το «Normal People».

Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με 12 επεισόδια μισής ώρας στο BBC και στο Hulu μέσα στην επόμενη χρονιά, αν και για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για την ώρα φανταζόμαστε – και ελπίζουμε – πως η σειρά θα έχει την ίδια αισθητική με το «Normal People» κι αυτό γιατί από όσο ξέρουμε θα συμμετέχει όλη η βασική δημιουργική του ομάδα. Συγκεκριμένα, ο ιρλανδός σκηνοθέτης Lenny Abrahamson θα αναλάβει τη σκηνοθεσία των 7 από τα συνολικά 12 επεισόδια της σειράς, ενώ η Alice Birch θα αναλάβει το σενάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η Rooney θα συμμετέχει ως εκτελεστική παραγωγός.

Με πληροφορίες από το dazeddigital.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b