MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Male Fantasy: Η Billie Eilish σκηνοθετεί νέο βίντεο κλιπ και τραγουδά για τον χωρισμό

Στο νέο μελαγχολικό βίντεο κλιπ της, για το τραγούδι “Male Fantasy”, η Billie EIlish μιλά για μία (αποτυχημένη) προηγούμενη σχέση της.

Monopoli Team

Η Billie Eilish μοιράστηκε επιτέλους το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Male Fantasy”.

Πρόκειται για ακόμη ένα τραγούδι από το νέο της άλμπουμ, Happier Than Ever, το οποίο φέτος είναι και υποψήφιο για άλμπουμ της χρονιάς στα Grammy. Μέχρι τώρα, η Eilish μάς έχει χαρίσει βίντεο κλιπ για τα τραγούδια της Therefore I Am, Your Power, Lost Cause, NDA και φυσικά για το ομότιτλο με το άλμπουμ τραγούδι Happier Than Ever.

Όλα τα βίντεο κλιπ, όπως και εκείνο του Male Fantasy, είναι σε σκηνοθεσία της 20χρονης καλλιτέχνιδας, η οποία αποφάσισε να επιμεληθεί η ίδια τη σκηνοθεσία και το editing των νέων της πρότζεκτ.

Το τελευταίο της βίντεο κλιπ, λοιπόν, για το Male Fantasy, αποτελεί το τέλειο φόντο για τη μελαγχολική μπαλάντα της, που μιλά για τον χωρισμό και αποτυχημένες σχέσεις. Στο βίντεο βλέπουμε την Billie Eilish μόνη της σε ένα μουντό σπίτι, να περπατά και να περιπλανιέται σε διάφορες γωνιές του σπιτιού. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, η Eilish κάνει ξεκάθαρο ότι οι προηγούμενες σχέσεις της την άφησαν να νιώθει “άδεια”.

Το βίντεο έρχεται μετά από την ανακοίνωση ότι η Billie Eilish συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες στα Grammy για το “Happier Than Ever” -μεταξύ αυτών για το Καλύτερο Άλμπουμ της χρονιάς, για τον δίσκο της χρονιάς, για το τραγούδι της χρονιάς, αλλά και για την μαγνητοσκοπημένη συναυλία της χρονιάς.

Και όλα αυτά, όσο περιμένουμε για το επόμενο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας, που λέγεται ότι θα είναι για το κομμάτι “Oxycotin”.

Δείτε κι εσείς το βίντεο κλιπ του Male Fantasy:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b