MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kate Middleton: Παραποιημένες φωτογραφίες της για καμπάνια κατά της έμφυλης βίας δημοσιεύτηκαν χωρίς την άδεια του παλατιού

Φωτογραφίες της Kate Middleton με κοψίματα και μελανιές στο πρόσωπο κάνουν τον γύρο της Ευρώπης ως μέρος μιας καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Φωτογραφία: Alexsandro Palombo
Monopoli Team

Παρ’ όλα αυτά για τις φωτογραφίες αυτές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για καλό σκοπό, η ίδια η Kate Middleton, δεν είχε δώσει την έγκρισή της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν προσεγγίστηκε με αίτημα για άδεια χρήσης των φωτογραφιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ούτε μία λιγότερη»: Η μεγάλη πορεία των γυναικών της Αθήνας σε φωτογραφίες12.09.2018

Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία από τον Ιταλό καλλιτέχνη και ακτιβιστή Alexsandro Palombo και μάλιστα προκάλεσαν την αναστάτωση των θαυμαστών του Παλατιού για την απεικόνιση αυτή της δούκισσας του Cambridge με κοψίματα και μελανιές σε όλο της το πρόσωπο.

«Τον κατήγγειλε. Αλλά κανείς δεν την πίστεψε. Αλλά την άφησαν μόνη της. Αλλά δεν την προστάτευσαν. Αλλά δεν τον σταμάτησαν. Αλλά την δολοφόνησε έτσι κι αλλιώς», είναι το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)

Εκτός από την Kate Middleton κι άλλες διάσημες γυναίκες πρωταγωνιστούν στην καμπάνια, που σκοπό είχε να περάσει ένα μήνυμα για την έμφυλη βία και την αναποτελεσματικότητα του συστήματος να στηρίξει και να προστατεύσει τα θύματα. Συγκεκριμένα, ο Palombo χρησιμοποίησε για την καμπάνια του και φωτογραφίες της προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής, Ursula von de Leyen, της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Kamala Harris και της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας.

Πηγή: nzherald.co.nz

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b