MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέριλιν Μάνσον: Οι καταγγελίες κατά του «τέρατος που κρυβόταν σε κοινή θέα» για βιασμό και παράνομη φυλάκιση

Η εκτενής έρευνα του Rolling Stone σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν συσσωρευτεί στο όνομα του Μέριλιν Μάνσον, φέρνει στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες για την κακοποιητική και παράνομη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Μέριλιν Μάνσον. Photo Credits: AP
Μέριλιν Μάνσον. Photo Credits: AP
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Μια νέα έρευνα του περιοδικού Rolling Stone, μελετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που έχουν συσσωρευτεί κατά του Μέριλιν Μάνσον, τον οποίο αποκαλούν «τέρας που κρύβεται σε κοινή θέα».

Η εκτενής αναφορά βασίζεται σε συνεντεύξεις με περισσότερα από 55 άτομα από τον κύκλο του τραγουδιστή, συμπεριλαμβανομένης και της ηθοποιού του Game of Thrones, Έσμε Μπιάνκο. Η ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του Μάνσον τον Απρίλιο, κατηγορώντας τον για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, και δεν ήταν η πρώτη κατηγορία κατά του εκκεντρικού τραγουδιστή.

Στην μήνυση καταγράφεται πως ο Μάνσον “χρησιμοποίησε ναρκωτικά, βία και απειλές βίας για να εξαναγκάσει σεξουαλικές πράξεις από την κα Μπιάνκο, σε πολλές περιπτώσεις” και η ίδια δήλωσε στο Rolling Stone ότι το «ποτήρι ξεχείλισε» όταν την κυνήγησε με τσεκούρι.

Η ηθοποιός τόνισε επίσης στο Rolling Stone, πως ένας λόγος που ο Μέριλιν Μάνσον έχει ξεφύγει τόσο καιρό από την δικαιοσύνη είναι «επειδή τα θύματα του ένιωθαν εντελώς ντροπιασμένα που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τι τους συνέβαινε, μέχρι να ήταν πολύ αργά» και μάλιστα πρόσθεσε πως ο Μάνσον στο παρελθόν: «Το είχε πει σε όλο τον κόσμο και κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνταλλαγή των γλυπτών του Παρθενώνα με άλλα κειμήλια, προτείνει ο Κ. Μητσοτάκης12.09.2018

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες κατά του εκκεντρικού τραγουδιστή

Για παράδειγμα, η αναφορά περιγράφει πώς ο Μάνσον φέρεται να έχει έναν ηχομονωμένο χώρο στο σπίτι του, το οποίο ονόμαζε «Δωμάτιο των κακών κοριτσιών». Εκεί συνήθιζε να «εξορίζει» τις συντρόφους αλλά και τους συνεργάτες του, κρατώντας τους κλεισμένους με πρόφαση κάποια, για τον ίδιο, παραπτώματά και τους βασάνιζε ψυχολογικά αλλά και σωματικά.

Κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, υποστηρίζουν πως ο Μάνσον τους πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ, έλεγχε ακόμα και τον ύπνο τους και τις κρατούσε φυλακισμένες, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, αν του έλεγαν πως ήθελαν να τον εγκαταλείψουν, εκείνος συμπεριφέρονταν νευρωτικά και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ κάποιες άλλες φορές να τις σκοτώσει.

Ο πρώην βοηθός του, Ράιαν Μπράουν είπε στο Rolling Stone πως η ύπαρξη αυτού του δωματίου ήταν γνωστή σε όλους, αλλά ποτέ δεν είχε δει κάποια κοπέλα να είναι κλεισμένη εκεί μέσα. Στην αναφορά, παρατίθενται ακόμα, κάποια δημόσια σχόλια που έκανε ο Μάνσον, συμπεριλαμβανομένου ενός χωρίου στα απομνημονεύματά του, που αναφέρει πως κάνει «φάρσα» σε μια γυναίκα λέγοντάς της «θα σε βιάσουμε στο πάρκινγκ και μετά θα σε «διαλύσουμε» κάτω από το ίδιο σου το αυτοκίνητο».

Η καταγγελία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Η σταρ του Westworld, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, τον Φεβρουάριο ισχυρίστηκε ότι ο Μάνσον την «κακοποιούσε φρικτά, για χρόνια», και από τότε ξεκίνησε μία αλυσίδα καταγγελιών με παρόμοιους ισχυρισμούς, προς τον τραγουδιστή. Με την σειρά της, η Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, που του έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και παράνομη φυλάκιση, υποστηρίζει πως την έκλεινε για ώρες σε αυτό το δωμάτιο, όσο ήταν σε σχέση.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Στην αρχή το έκανε να ακούγεται cool. Μετά, το έκανε να ακούγεται πολύ τιμωρητικό. Ακόμη κι αν ούρλιαζα, κανένας δεν θα με άκουγε. Στην αρχή παλεύεις, και εκείνος απολαμβάνει την πάλη. Έμαθα να μην το παλεύω, γιατί του έδινα αυτό που ήθελε. Απλά πήγαινα κάπου αλλού με το μυαλό μου».

Η Μπιάνκο πρόσθεσε στο Rolling Stone ότι έχει δεχθεί απειλές θανάτου από θαυμαστές του Μάνσον, αλλά όταν αναρωτιέται αν άξιζε τον κόπο να βγει μπροστά και να τον καταγγείλει, τονίζει πως «πρέπει πραγματικά να επιμείνω στο γεγονός ότι αν κανείς δεν μιλήσει, τότε τίποτα δεν αλλάζει». Την συνέντευξή της μάλιστα έκλεισε λέγοντας πως ελπίζει ο Μέριλιν Μάνσον «να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ABBA ξανά στην κορυφή: Νούμερο 1 στα βρετανικά charts, μετά από 40 χρόνια12.09.2018

Πηγή: The Week

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b