MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Ο Κερκ Ντάγκλας επιτέθηκε σεξουαλικά στην Νάταλι Γουντ” υποστηρίζει η αδερφή της διάσημης ηθοποιού

Σε ένα νέο βιβλίο σχετικά με την ζωή της Νάταλι Γουντ, το οποίο υπογράφει η αδερφή της, Λάνα, αποκαλύπτεται με λεπτομέρειες η ημέρα κατά την οποία ο Κερκ Ντάγκλας φέρεται να βίασε την νεαρή τότε ηθοποιό.

Νάταλι Γουντ
Νάταλι Γουντ
Monopoli Team

Στα απομνημονεύματα της Νάταλι Γουντ που κυκλοφόρησαν την Τρίτη με τίτλο «Little Sister», η Λάνα Γουντ, αδερφή της διάσημης ηθοποιού, αποκαλύπτει πως ο Κερκ Ντάγκλας επιτέθηκε σεξουαλικά στη Νάταλι, όταν ήταν ακόμα έφηβη. Όπως αναφέρει το Associated Press, η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα το 1955 όταν η Λάνα και η μητέρα τους, Μαρία Ζαχαρένκο, άφησαν τη Νάταλι στο Chateau Marmont του Λος Άντζελες, για να συναντηθεί με τον Ντάγκλας.

Ο Κερκ Ντάγκλας πέθανε τον Φεβρουάριο του 2020 σε ηλικία 103 ετών και ο γιος του Μάικλ δεν απάντησε στο αίτημα του Variety για κάποιο σχόλιο. Παρόλα αυτά, στο AP, ο εκδότης του Μάικλ Ντάγκλας εξέδωσε την δήλωση: «Είθε και οι δύο να αναπαυθούν εν ειρήνη».

Παραθέτοντας χωρία από τα απομνημονεύματα, το Associated Press έγραψε ότι η Νάταλι είπε στη Λάνα, «Και, ε… με πλήγωσε Λάνα». Η αδερφή της περιγράφει στο “Little Sister” ότι η κατάσταση «ήταν σαν μια εξωσωματική εμπειρία. Ήμουν τρομοκρατημένη, ήμουν μπερδεμένη». Σύμφωνα με το βιβλίο, η μητέρα τους είπε στη Νάταλι «Να το χωνέψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣίντνεϊ Ράιλι: Η συνταρακτική ζωή του “πραγματικού” Τζέιμς Μποντ12.09.2018

Η μοιραία συνάντηση

Ο 39 ετών τότε Ντάγκλας ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πλήθος ταινιών. Η μητέρα της Γουντ αυτό το γνώριζε και φέρεται πως η ίδια είχε κανονίσει αυτή την συνάντηση, ελπίζοντας πως ο ηθοποιός θα βοηθούσε την κόρη της να ανελιχθεί στον χώρο του Χόλιγουντ.

«Φαίνεται πως πέρασε πολλή ώρα προτού η Νάταλι επιστρέψει στο αυτοκίνητο και με ξυπνήσει χτυπώντας την πόρτα. Φαινόταν χάλια. Ήταν αναμαλλιασμένη και πολύ ανάστατη και άρχισε εκείνη και η μαμά να ψιθυρίζουν η μία στην άλλη. Δεν μπορούσα να τις ακούσω καλά ή να καταλάβω τι έλεγαν. Κάτι άσχημο είχε συμβεί προφανώς στην αδερφή μου, αλλά ό,τι κι αν ήταν, ήταν πολύ νέα για να το συζητήσει» γράφει στο βιβλίο η Λάνα Γουντ.

Η ίδια ήταν κατά πολύ ανήλικη τότε και υποστηρίζει πως η αδερφή της και η μητέρα της συμφώνησαν πως, στην περίπτωση που κατηγορούσαν δημοσίως τον ήδη καθιερωμένο Ντάγκλας για σεξουαλική επίθεση, αυτό θα κατέστρεφε την καριέρα της Νάταλι.

Οι φήμες για την σεξουαλική κακοποίηση

Η φερόμενη σεξουαλική επίθεση φημολογείται εδώ και χρόνια. Τόσο πολύ, που όπως επισημαίνει το AP, όταν πέθανε ο Ντάγκλας το 2020, το όνομα της Νάταλι Γουντ έγινε τάση στο Twitter μαζί με το δικό του.

Στην επίσημη βιογραφία της Γουντ, «Natalie Wood: The Complete Biography», γραμμένη από την Σούζαν Φίνσταντ, που επανεκδόθηκε τον Μάρτιο του 2020, αναφέρεται επίσης ο βιασμός της Γουντ, χωρίς να κατονομάζεται ο δράστης. Η βιογράφος της αναφέρεται στον βιαστή ως ένα από τα «είδωλα της παιδικής ηλικίας της ηθοποιού, μια ισχυρή, παντρεμένη προσωπικότητα του κινηματογράφου, πάνω από είκοσι χρόνια μεγαλύτερη από αυτήν».

Το βιβλίο της Φίνσταντ συνεχίζει με λεπτομέρειες για τον φερόμενο βιασμό, λέγοντας ότι ήταν βίαιος«τόσο βίαιος που αιμορραγούσε και λεκτικά υβριστικός» και τελείωσε με τον σταρ του κινηματογράφου να την απειλεί: «Αν το πεις σε κανέναν, θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις».

Η ηθοποιός πέθανε το 1981 κάτω από αρκετά μυστηριώδεις συνθήκες και όπως αποκαλύφθηκε πολλά χρόνια αργότερα, ο κύριος ύποπτος για τον πνιγμό της ήταν ο τότε σύζυγός της, Ρόμπερτ Βάγκνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝάταλι Γουντ: Η ζωή και ο ανεξιχνίαστος θάνατος της γοητευτικής σταρ12.09.2018

Πηγή: Variety

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b