MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Coco: Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία της Disney-Pixar προβάλλεται στον ALPHA

Το αριστούργημα της Disney-Pixar των δύο Όσκαρ, καλύτερου κινούμενου σχεδίου και καλύτερου τραγουδιού, μάς καλεί να παρακολουθήσουμε ο ALPHA, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 21:30.

Monopoli Team

Το φαντασμαγορικό ταξίδι του μικρού Μιγκουέλ στην πολύχρωμη «Χώρα των Προγόνων» εξελίσσεται με φόντο την «Dia de los muertos», την ημέρα που οι Μεξικανοί τιμούν τους νεκρούς τους χορεύοντας, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας.

Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, ήχους, μουσικές, εικόνες και σκελετούς που μιλάνε! Γιατί στη «Χώρα των Προγόνων» όλα μπορούν να συμβούν.

Μια περιπέτεια φαντασίας φτιαγμένη για παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά. Για όσους αποφασίζουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με πάθος, αψηφώντας κάθε δυσκολία.

Coco: Η φαντασμαγορική ταινία της Disney-Pixar στον Alpha

Coco: Η φαντασμαγορική ταινία της Disney-Pixar στον ALPHA

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Στη Σάντα Σισίλια του Μεξικού, ο Μιγκουέλ ζει με το όνειρο να γίνει βιρτουόζος μουσικός, παρά το γεγονός ότι για έναν μυστηριώδη λόγο η οικογένειά του έχει απαγορεύσει τη μουσική στο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να ακολουθήσει το μουσικό είδωλό του, τον Ερνέστο ντε λα Κρουζ και να αποδείξει το δικό του ταλέντο, κάποια τυχαία και αλλόκοτα γεγονότα, θα τον οδηγήσουν στην φαντασμαγορική και πολύχρωμη Χώρα των Προγόνων. Όταν μάλιστα στο δρόμο του βρεθεί ο Χέκτορ, ένας γοητευτικός απατεώνας που υπόσχεται να τον βοηθήσει, όλη η αλήθεια για την οικογενειακή του ιστορία έρχεται στο φως με τον πιο αναπάντεχο όσο και μελωδικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney: Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση θίγει ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα και συγκινεί12.09.2018

Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία που ξεπέρασε τα 800 εκατομμύρια σε εισπράξεις!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2017
Σκηνοθεσία: Λι Ούνκριτς
Σενάριο: Άντριαν Μολίνα, Λι Ούνκριτς, Τζέισον Κατζ
Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Λευτέρης Λάμπρου, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Σία Κοσκινά, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπαδάτος, Κώστας Δαρλάσης, Μανώλης Γιούργος, Πέτρος Δαμουλής, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Φιλίππογλου, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Ζωή Μούρλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Χριστίνα Αλεξίου, Σοφία Παναηλίδου, Λίλυ Παπαγιάννη, Βασιλική Δήμου, Τάσος Κωστής, Μαρία Πλακίδη, Ντίνος Σούτης, Αργύρης Κανδύλης
(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Άντονι Γκονζάλεθ, Γκαέιλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μπένζαμιν Μπρατ, Αλάνα Ούλμπατς, Ρενέ Βίκτωρ, κ.α.)
Διάρκεια: 92

Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 21:30, στο Disney Cinema – στον ALPHA

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b