MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

ταινία
Είσαι Έτοιμος; (Ready or Not)
Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις χθες στο ΣΚΑΪ
σειρά

Μόλις χθες

Επεισόδιο 21 Σεζόν 1: Ο Σπύρος αποκαλύπτει στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό και όπως είναι φυσικό η μικρή σοκάρεται. Η Λουίζα επιδιώκει να την καθησυχάσει χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο Αντώνης, η Χριστίνα και η Κορίνα προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά τη Δάφνη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της. Ο Μιχάλης παρηγορεί την Έλενα για την ασθένεια της γιαγιάς της, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Γίνεται κλοπή στον πορτοκαλεώνα και ο Αχιλλέας, η Μαρία και ο Μιχάλης ψάχνουν τον υπαίτιο.

Ο Στάθης θέλει να μάθει την αιτία του χωρισμού Κέλλυς και Χρήστου αλλά ο τελευταίος δεν του λέει την αλήθεια. Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά. Ο Μιχάλης συναντά τον Σπύρο που του αποκαλύπτει ότι είπε την αλήθεια στην Κατερίνα. Η Λουίζα και ο Σπύρος θέλουν να ησυχάσουν την Κατερίνα, συνειδητοποιούν όμως ότι δεν τη βρίσκουν πουθενά στο σπίτι.

18:40 Το αύριο μας ανήκει στο MEGA
σειρά

Το αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 31 Σεζόν 1: Ο Μένιος παίρνει την μεγάλη απόφαση, κι όσο κι αν υποφέρει, καταθέτει στην Αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Πασχάλη στην έκρηξη. Την ίδια ώρα η Έλλη καταφέρνει να εντοπίσει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Πασχάλης με τον Κωστή και επιχειρεί να πλησιάσει το παιδί. Ο Πασχάλης θα την εμποδίσει και θα έχουν μια εκ βαθέων συζήτηση, όπου εκείνος θα παραδεχτεί τα πάντα. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να παρηγορήσει την Φανή, ενώ η Νικολέττα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1
σειρά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 26 Σεζόν 2: Ο Κανέλλος προσπαθεί να κάνει τη Χρύσα και την Αλίκη να τα βρούνε και τελικά βρίσκεται… χωρισμένος. Ο Ηλίας ζει τον έρωτά του με τη Φιλιώ, την ώρα που ο Σάββας απλώνει πράσινες τσόχες και μετράει μάρκες. Ο Τζώρτζης θα μετατραπεί σε Μαντάμ Ζαΐρα και θα πέσει διάνα στις προβλέψεις του για τον παπά μας. Το σχέδιο της Μάρμως θα λήξει άδοξα, αφού ο Σάββας με τη Βαλέρια έμαθαν από τα παθήματά τους και δεν τσιμπάνε πια. Το σχέδιο της Καλλιόπης να πάρει με το μέρος της τον παπά θα πάει περίπατο. Περίπατο, όμως, ετοιμάζεται να πάει κι ο Τζίμης, που φαίνεται αποφασισμένος να βρει τον… θησαυρό του μακαρίτη!

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 31 Σεζόν 2: Η Αλίκη λέει όλη την αλήθεια στον Δημήτρη για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Βολίδης… Ο Δημήτρης αισθάνεται προδομένος… Πηγαίνει έξαλλος στο κελί της Αλεξάνδρας να την ενημερώσει ότι θα φροντίσει ο ίδιος να μην βγει ποτέ από την φυλακή. Η Ελπίδα πιέζει τον Ιάσονα να θυμηθεί τον πωλητή που συνάντησε την ώρα του φόνου των γονιών του. Ο Στέφανος λέει στην Αθηνά ότι είναι περίεργο το ότι η Αλίκη βρισκόταν με την Μαργαρίτα στο αυτοκίνητο… Ο Χρήστος παρόλο που είναι τόσο κοντά στη Δάφνη και το παιδί του δεν καταφέρνει να τους εντοπίσει. Χάνει το κουράγιο του και είναι σίγουρος πια ότι δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πίσω το παιδί του. Η Ελένη αρχίζει να πιστεύει ότι η Ελπίδα κάτι κρύβει σε σχέση με τον Ιάσονα. Η Δάφνη κανονίζει να φύγει παράνομα από τη χώρα με το μωρό, όμως τα σχέδιά της θα ανατραπούν βίαια… Η Αλίκη είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στην Αστυνομία και ζητάει από τον Δημήτρη να την συγχωρέσει Ο Δημήτρης, όμως, έχει ήδη αποφασίσει ερήμην της..

20:00 Άσε μας ρε μαμά στον ALPHA
σειρά

Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 19 Σεζόν 1: Η σχέση του Μάθιου και της Κορίνας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση; Ο Θωμάς δεν μπορεί να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με το Ζαχαρία και εξαφανίζεται. Παράλληλα, η Εριέττα είναι αποφασισμένη να βγάλει πάση θυσία από τη ζωή του γιού της τη Ρωξάνη. Η Έλλη πηγαίνει να αγοράσει τις βέρες του γάμου, ενώ η Ρωξάνη της ετοιμάζει το bachelorette πάρτι μία νύχτα πριν το γάμο της. Η Τζοβάνα γνωρίζει την κοπέλα του Άρη και μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι η κόρη του Παπαπέτρου. Ταυτόχρονα, η Ρωξάνη με την Όλγα ετοιμάζουν ένα λουκούλλειο γεύμα στα παιδιά προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να αποφύγει την ανταρσία. Την επόμενη μέρα, η Τζοβάνα κλειδώνεται στο μπάνιο λίγο πριν το γύρισμα του βίντεο, το οποίο τελικά προχωρά αλλά διακόπτεται από μια αναπάντεχη εξέλιξη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
σειρά

Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 54&55 Σεζόν 1: Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο κι έτσι οι ενενήντα χιλιάδες ευρώ επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της. Η Μαρία βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον. Η Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Κι η Μυρτάλη, όμως, δεν παύει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση δολοφόνων. Η Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο.

21:00 Σασμός στον ALPHA
σειρά

Σασμός

Επεισόδιο 30 Σεζόν 1: Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη, αφήνοντας τον ίδιο και την Αργυρώ σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Πέτρος συναντά επιτέλους τη Σεμίνα, και ένα ερωτικό παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους.
Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου στην αστυνομία, όσο ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει.
Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι παίρνουν άσχημη τροπή. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό τους, και η σχέση των δύο νέων φαίνεται να μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή, τη στιγμή που ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο…

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1
σειρά

Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 21 Σεζόν 1: Η συμπεριφορά του Λουδοβίκου προβληματίζει τη Σούλα, ενώ η Πελαγία ετοιμάζεται να καταπλήξει τον κόσμο της βιομηχανίας. Από την άλλη, η τραυματισμένη Διώνη καταφέρνει να αντιμετωπίσει επιτυχώς μία μικρή εξέγερση, όσο η Ντάντω φυλάει καλά τα μυστικά του Μάνου. Και ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μία σειρά, το πείσμα της Μαριτίνας θα φέρει στο κατώφλι της οικίας Φεγκούδη όχι μία, αλλά δύο δυσάρεστες εκπλήξεις.

23:00 Η τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ1
σειρά

Η τούρτα της μαμάς

Επεισόδιο 5 Σεζόν 2: Οι «κάτοικοι» στον κήπο του σπιτιού στα Πετράλωνα όλο και αυξάνονται. Μετά τις κότες, τα κουνέλια, τις κατσίκες, τους τράγους και το γουρούνι, κάνει είσοδο και ένα γαϊδουράκι. Ο Τάσος ονειρεύεται τρανά έσοδα από το πρότζεκτ «φάρμα» και προσπαθεί να πείσει την Ευανθία πως το business plan του…. σύντομα θα τους κάνει πλούσιους! Μέσα στο σπίτι, ο Κυριάκος συνεχίζει να είναι απαρηγόρητος από τον χωρισμό του με τη Βέτα και τώρα είναι η σειρά της Μαριλού να του προξενέψει το… υπερόπλο Μαρίνα Πάικου. Φυσικά, η Βέτα -λες και μυρίζεται τα προξενιά- θα εμφανιστεί στο σπίτι και θα ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ του «υπερόπλου» και της «θανατηφόρας Πατρινιάς»!

23:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
σειρά

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 17 Σεζόν 3: Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για καινούριο άλλοθι αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης. Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο της… Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της. Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια..

Ταινίες

22:30 Pearl Harbor στον ALPHA
ταινία

Pearl Harbor

Πολεμικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής (2001) Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Άλεκ Μπάλντουιν, Κούμπα Γκούντιν Τζούνιορ, Γιον Βόιτ

Υπόθεση: Ειρηνικός ωκεανός, 1941. Στο λιμάνι Περλ Χάρμπορ της Χαβάης βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Εκεί υπηρετούν δύο φίλοι, ο Ντάνι και o Ρέιφ, που η φιλία τους κρατά από την παιδική τους ακόμα ηλικία. Όταν, όμως, διαπιστώσουν ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, η δυνατή σχέση τους θα μπει σε μια φάση δοκιμασίας. Σύντομα, ωστόσο, ο στόλος δέχεται την ιστορική αιφνιδιαστική επίθεση από την ιαπωνική αεροπορία. Τα συναισθήματα και η σχέση τους θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στη βουή των συναγερμών και τους μαύρους καπνούς των εκρήξεων, ενώ οι εξελίξεις θα είναι τόσο απρόβλεπτες, που οι ψυχικές πληγές θα είναι βαρύτερες από τις σωματικές, ακόμα και εκτός της εμπόλεμης ζώνης…

Ντοκιμαντέρ

18:45 Η Τελευταία Μάχη των 300 στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Η Τελευταία Μάχη των 300

Ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής (2007) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Πάντρας

Υπόθεση: Θερμοπύλες, 480 π.Χ. 7.000 Έλληνες αναμετρώνται με τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη της εποχής, τους Πέρσες. Στην πρώτη γραμμή, 300 Σπαρτιάτες. Η μάχη που καθόρισε την πορεία του δυτικού πολιτισμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

23:00 Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Ζαντρ

Υπόθεση: Χιλιάδες άνδρες από χώρες μακρινές ‘έπεσαν’ στις μάχες του Α’ Παγκοσμίου. Μέσα από τις περιπέτειες ενός Ινδού, ενός Σενεγαλέζου κι ενός Κινέζου, το ντοκιμαντέρ ‘θυμάται’ τους στρατιώτες εκείνους που συχνά η Ιστορία λησμονεί.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Είσαι Έτοιμος; (Ready or Not) στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Είσαι Έτοιμος; (Ready or Not)

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης και καναδικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι – Όλπιν, Τάιλερ Γκίλετ

Παίζουν: Σαμάρα Γουίβινγκ, Άνταμ Μπρόντι, Μαρκ Ο’Μπράιεν

Υπόθεση: Action Zone. Μια νεαρή γυναίκα παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ωστόσο, για να γίνει επίσημα μέλος της εύπορης και εκκεντρικής οικογένειάς του, την πρώτη νύχτα του γάμου της θα πρέπει να επιβιώσει από μια ασυνήθιστη δοκιμασία…

22:00 Η Αποστολή (Female Agents) στο COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

Η Αποστολή (Female Agents)

Πολεμική ταινία γαλλικής παραγωγής (2008) Σκηνοθεσία: Ζαν Πολ Σαλομέ

Παίζουν: Σοφί Μαρσό, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Μόριτς Μπλάιμπτροϊ, Μαρί Γκιλέν, Ντεμπορά Φρανσουά

Υπόθεση: Την άνοιξη του 1944, μια ειδική ομάδα γυναικών αναλαμβάνει να διασώσει έναν Βρετανό γεωλόγο από τα χέρια των Γερμανών, πριν εκείνος αποκαλύψει υψίστης σημασίας πληροφορίες των Συμμάχων. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Νυχτερινά δόντια (Night Teeth)
ταινία

Νυχτερινά δόντια (Night Teeth)

Ταινία θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Άνταμ Ράνταλ

Παίζουν: Χόρχε Λέντεμποργκ, Ντέμπι Ράιαν, Λόυσι Φράι, Ραούλ Καστίγιο, Μπράιαν Μπατ

Υπόθεση: Ένας νεαρός οδηγός μεταφέρει δύο μυστηριώδεις γυναίκες σε μια νύχτα ξέφρενου πάρτι. Όταν όμως εκείνες αποκαλύπτουν την αληθινή τους φύση, πρέπει να παλέψει για να σωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAi-Da: Το ανθρωποειδές ρομπότ-καλλιτέχνις συνελήφθη με την κατηγορία…της κατασκοπείας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b