MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Halloween Kills: Η Τζέιμι Λι Κέρτις πήγε στην πρεμιέρα σαν τον χαρακτήρα της μητέρας της στο “Psycho”

Στην πρεμιέρα του Halloween Kills, από την τριλογία “Halloween” του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, οι καλεσμένοι έπρεπε να εμφανιστούν ντυμένοι ως κάποιος κινηματογραφικός χαρακτήρας, και η επιλογή της Τζέιμι Λι Κέρτις έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις στην επίσημη πρεμιέρα του Halloween Kills
Η Τζέιμι Λι Κέρτις στην επίσημη πρεμιέρα του Halloween Kills
Monopoli Team

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κινηματογράφο του Χόλιγουντ, η επίσημη πρεμιέρα του Halloween Kills. Στην πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας, από την τριλογία θρίλερ “Halloween”, οι παρευρισκόμενοι θα έπρεπε να φορέσουν ένα… αποκριάτικο κουστούμι.

Την προσοχή όλων τράβηξε η επιλογή της Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία κατέφθασε ντυμένη με ένα γαλάζιο φόρεμα, μία ξανθιά κοντή περούκα και μία κουρτίνα γεμάτη αίματα. Η εικόνα αυτή ήταν περίεργα οικεία σε όλους, οι οποίοι τελικά κατάλαβαν ότι τους θύμιζε την Μάριον Κρέιν, τον χαρακτήρα της ηθοποιού και μητέρας της Τζέιμι, Τζάνετ Λι, στο Psycho του Χίτσκοκ.

Η Τζέιμι έκανε ίσως την καλύτερη επιλογή, αφού το να ντυθεί σαν τον ρόλο της μητέρας της δεν ήταν μόνος ένας πολύ όμορφος φόρος τιμής. Δικαιολόγησε αυτή της την επιλογή, λέγοντας πως και στην νέα τριλογία του franchise Halloween, υπάρχει η μάχη του απόλυτου καλού έναντι του κακού.

View this post on Instagram

A post shared by Halloween Kills (@halloweenmovie)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Home Alone” επιστρέφει: Ποιες οι ομοιότητες του remake με την πρώτη εμβληματική ταινία των 90s;12.09.2018

Το απόλυτο καλό Vs το απόλυτο κακό

«Η Λόρι Στρόουντ αντιπροσωπεύει το αθώο έφηβο κορίτσι της Αμερικής, που αποτελεί την προσωποποίηση της αθωότητας. Και όταν αυτό συγκρουστεί με την ουσία του κακού, που είναι ο Μάικλ Μάγιερς, δημιουργείται μια ένταση και εσύ – το κοινό- θέλεις να την προστατέψεις (την ηρωίδα). Είναι παλιό «σχολείο» (η τακτική αυτή). Κάθε γουέστερν έχει έναν καλό και έναν κακό. Ο Σαίξπηρ, οι Έλληνες, υπήρχε πάντα αυτή η σύγκρουση μεταξύ καλού και κακού και ήταν πολύ επιτυχημένη και συναισθηματική ταυτόχρονα» δήλωσε στο Variety η ηθοποιός για τις ταινίες του franchise Halloween.

Η συνέχεια της νέας τριλογίας του Halloween, το Halloween Kills, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους σήμερα, στις 15 Οκτωβρίου. Η ταινία ακολουθεί την Λόρι Στρόουντ και την οικογένειά της καθώς ενώνονται με τους υπόλοιπους επιζώντες του Haddonfield, για να κυνηγήσουν τον Μάικλ Μάγιερς και να τερματίσουν τη βασιλεία του τρόμου που έχει δημιουργήσει, μια για πάντα.

Ο Μάικλ Μάγιερς επιστρέφει

Η ταινία μπορεί να πραγματεύεται θέματα φόβου και θανάτου, αλλά ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, εξήγησε ότι η ομορφιά του franchise έγκειται επίσης στην ικανότητα του κοινού να πάρει τα δικά του μαθήματα, μέσα από την ιστορία. Ο Γκριν επέλεξε να εμφανιστεί ντυμένος ως παλιός ελεγκτής εισιτηρίων, φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι με κίτρινες λεπτομέρειες.

«Η ομορφιά του Μάικλ Μάγιερς βρίσκεται στο ανέκφραστο, χωρίς συναίσθημα πρόσωπο του, και έτσι μπορούμε να δούμε τον φόβο μας πάνω του, ή αν σας αρέσει να διασκεδάζετε σε μια τρομακτική ταινία, πάμε να ουρλιάξουμε και να φάμε λίγο ποπ κορν», δήλωσε ο Γκριν.

Η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας για το Halloween Kills είχε οριστεί πριν από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας. «Ήταν τόσο δύσκολο να έχει ολοκληρωθεί η ταινία και να μην μπορούμε να την δείξουμε, οπότε χαίρομαι πολύ που τουλάχιστον θα κάνει πρεμιέρα στο καλύτερο θέατρο στον κόσμο, εδώ», δήλωσε ο παραγωγός Τζέισον Μπλουμ, ο οποίος είχε επιλέξει να ντυθεί ως ο χαρακτήρας της Τζέιμι Λι Κέρτις στην ταινία, φορώντας μία ξανθιά περούκα.

Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους, στις 21 Οκτωβρίου.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYou: Aνανεώθηκε για 4η σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα της 3ης12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b