MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτός και ο άλλος: Ο Πασχάλης καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της σεζόν

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος επανέρχονται δριμύτεροι στην ΕΡΤ1 με την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με πρώτο καλεσμένο της σεζόν τον Πασχάλη.

«Αυτός και ο άλλος»: Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Πασχάλη
Monopoli Team

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος επανέρχονται δριμύτεροι στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στις 00:15, με νέα επεισόδια, πανέτοιμοι να προσεγγίσουν με χιούμορ τα πάντα, αρχής γενομένης από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν κάνει ο αγαπημένος ποπ καλλιτέχνης Πασχάλης.

«Αυτός και ο άλλος»: Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Πασχάλη

Ο διαχρονικός καλλιτέχνης μιλάει για τα 55 χρόνια που συμπλήρωσε στη μουσική, για τις θαυμάστριες που τον κυνηγούσαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, για τη μοίρα και τον ρόλο που έπαιξε στην πορεία της ζωής του, αλλά και για την καριέρα εργοστασιάρχη με πλαστικές σακούλες, που ξεκίνησε μετά τους Olympians, την οποία, ωστόσο, δεν έμελλε να ολοκληρώσει…

«Αυτός και ο άλλος»: Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Πασχάλη

Παραδέχεται πως η εικόνα της γυναίκας του έχει παρεξηγηθεί από το κοινό, εκφράζει με ειλικρίνεια τη γνώμη του για τον Toni Sfino και μάς εξηγεί πώς αντιλαμβάνεται, πλέον, τον ρόλο του ως παππού.

«Αυτός και ο άλλος»: Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Πασχάλη

Δηλώνει υπερήφανος για τη συνεργασία με την κόρη του στο τελευταίο του τραγούδι «Ή εσύ ή εγώ» και μάς τραγουδάει με την κιθάρα του ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αγαπάς.

Δείτε το τρέιλερ:

«Αυτός και ο άλλος»

Κάθε Τρίτη, στις 00:15, στην ΕΡΤ1

Το γνωστό ραδιοφωνικό -και πλέον τηλεοπτικό- δίδυμο, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος, θα μάς κρατάει συντροφιά με πολύ κέφι, όρεξη και διάθεση να μοιραστεί απόψεις για όσα μας απασχολούν, να θυμηθεί τα παλιά με αφιερώματα σε όσα αγαπήσαμε, να εξερευνήσει νέες τάσεις και πάσης φύσεως θεωρίες, να συναντήσει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να μιλήσει μαζί τους για τηλεόραση ή για πνευματικές αναζητήσεις, για επικαιρότητα ή για μαγειρική, για μουσική ή για σχέσεις, για τέχνη ή για μπάλα, για θέματα, στιγμές, ιστορίες ζωής και καριέρας, που εκείνοι δεν έχουν ξαναπεί.

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής, τη νέα σεζόν, είναι οι Κωνσταντίνος Τζούμας, Ναταλία Δραγούμη, Θοδωρής Παπαλουκάς, Άκης Σακελλαρίου.

(Όσο για το ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος, σίγουρα θα το απαντήσει αυτός. Ή ο άλλος…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Η νέα «βασίλισσα» Ιμέλντα Στόντον αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 5ης σεζόν (βίντεο)12.09.2018

Συντελεστές της εκπομπής:

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b