MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Τρέξε!», «Ο Πύργος του Downton» και «Αόρατη Κλωστή» σε Α’ τηλεοπτική προβολή στον ANT1

Τρεις μοναδικές ταινίες, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Τρέξε (Get Out)
Monopoli Team

Τρεις μοναδικές ταινίες, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Το κανάλι συνεχίζει να φέρνει, πρώτο, στο τηλεοπτικό κοινό τις καλύτερες ταινίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί το «Τρέξε!», ένα θρίλερ με έντονο αντιρατσιστικό μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στις Η.Π.Α., το οποίο λάτρεψαν κοινό και κριτικοί.

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, έρχεται «Ο Πύργος του Downton». Το τηλεοπτικό φαινόμενο της πολυβραβευμένης σειράς, μετά από έξι κύκλους, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, αποκτώντας μεγαλειώδεις διαστάσεις.

Τέλος, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, ταξιδεύουμε στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50, μέσα από την «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Άντερσον, με τον πάντα εξαιρετικό Ντάνιελ Ντέι Λιούις να «κλέβει την παράσταση» στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μιχάλης Σαράντης είναι ο Καποδίστριας στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή12.09.2018

Πιο αναλυτικά:

Τρέξε (Get Out)

Ο Αφροαμερικανός Κρις συνοδεύει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ, στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της, Τζέρεμι. Αρχικά, ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης, οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ. Σύντομα όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 23:00|
Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
Ηθοποιοί: Κάθριν Κίνερ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς

Πύργος του Downton (Downton Abbey)

Στον Πύργο του Downton, ζει γαλήνια η οικογένεια του Λόρδου Γκράνθαμ, με την πρωτότοκη κόρη, Μέρι, να έχει πάρει πλέον τα ηνία. Στο «κάτω πάτωμα» των υπηρετών, τίποτα δεν έχει αλλάξει: η Πάτμορ μαγειρεύει, ο Μπάροου έχει αναλάβει χρέη μπάτλερ, ενώ η Ντέιζι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αυτή την περίοδο αρμονίας θα ταράξει η βασιλική επίσκεψη ( του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης), που θα φέρει τον κάθε ήρωα αντιμέτωπο με τη θέση που θέλει να έχει στο μέλλον.
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 22:00
Σκηνοθεσία: Μάικλ Ένγκλερ
Ηθοποιοί: Μάθιου Γκουντ, Μάγκι Σμιθ, Χιου Μπόνβιλ, Μισέλ Ντόκερι

Αόρατη Κλωστή (The Phantom Thread)

Με φόντο τη λαμπερή πλευρά του μεταπολεμικού Λονδίνου των ’50s, ο διάσημος μόδιστρος Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδελφή του, Σίριλ, βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας μέλη της βασιλικής οικογένειας, κινηματογραφικούς σταρ, κληρονόμους, ενζενί και αριστοκράτες με το χαρακτηριστικό στυλ του Οίκου των Γούντκοκ.

Οι γυναίκες πάνε και έρχονται στη ζωή του Γούντκοκ, εξασφαλίζοντας στον αμετανόητο εργένη έμπνευση και συντροφιά, μέχρι που συναντά μια νεαρή, δυναμική γυναίκα, την Αλμα. Σύντομα, γίνεται μια σταθερή παρουσία στη ζωή του, ως μούσα κι ερωμένη του, καταφέρνοντας να αναστατώσει την προσεκτικά σχεδιασμένη ζωή του.
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 22:00
Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b