MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

The Meet Market: Επιστρέφει για ένα διήμερο στην Πλατεία Νερού

Η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της Αθήνας επιστρέφει και ετοιμάζεται να υποδεχτεί 100 τοπικές επιχειρήσεις σχεδιαστών, καλλιτεχνών και παραγωγών.

Meet Market
Monopoli Team

Το Meet Market επιστρέφει στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑillustradays 2021: Το πιο χρωματιστό φεστιβάλ της Αθήνας ολοκληρώθηκε με διεθνείς guests, συνεργασίες και πολλές δράσεις12.09.2018

Έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο αναγκαστικής απουσίας, η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της Αθήνας επιστρέφει και ετοιμάζεται να υποδεχτεί 100 τοπικές επιχειρήσεις σχεδιαστών, καλλιτεχνών και παραγωγών που θα πάρουν θέση στην πιο εναλλακτική και άμεση πλατφόρμα έκφρασης, παρουσιάζοντας καινοτόμες και εντυπωσιακές ιδέες φτιαγμένες με μεράκι και έμπνευση.

Meet Market

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο, όπως πάντα, θα ντυθεί από non-stop dj sets από τους μουσικούς παραγωγούς, street food λιχουδιές, κοκτέιλς, δώρα για όλους και δραστηριότητες για μικρά και «μεγάλα» παιδιά.

Η ανακοίνωση

Φορέστε rollers, ανεβείτε στα ποδήλατα, στα πατίνια και στα skateboard, ακολουθήστε τον ήλιο και κατευθυνθείτε προς τη θάλασσα. Πάρτε παρέα τα παιδιά, την οικογένεια, τους φίλους και τους φίλους των φίλων, το φλερτ, τα κατοικίδια και ελάτε να βολτάρουμε και να κάνουμε τις αγορές μας μαζί, ευάεροι και ευήλιοι, σε μια πολύχρωμη γιορτή επιχειρηματικότητας στο Δέλτα Φαλήρου.

Meet Market

Παρόλο που η ζωή σιγά σιγά επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς ή μάλλον προσαρμόζεται σε νέους, φυσικά, το Meet Market δεν ξεχνά πως ακόμα ζούμε στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας, γι’ αυτό ο στόχος είναι να είμαστε προσεκτικοί και ασφαλείς λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως αυτά θα ανακοινώνονται.

Meet Market

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα και το Meet Market είναι έτοιμο να σας αποδείξει για ακόμα μια φορά πως η δημιουργικότητα έχει ταυτότητα ελληνική.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρες λειτουργίας: 11:00-21:00
Πλατεία Νερού, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b