MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

No Time to Die: Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Το No Time to Die, η τελευταία Τζέιμς Μποντ ταινία, με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ομώνυμο ρόλο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε έναν μήνα από τώρα και το τελικό τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Ντάνιελ Κρεγκ και Άνα Ντε Άρμας. Photo Credits: Twitter/007 Bond
Ντάνιελ Κρεγκ και Άνα Ντε Άρμας. Photo Credits: Twitter/007 Bond
Monopoli Team

Μετά από μια σειρά πολλών καθυστερήσεων, το No Time to Die, το τελευταίο κεφάλαιο στις κινηματογραφικές προσαρμογές της σειράς μυθιστορημάτων του Ίαν Φλέμινγκ, Τζέιμς Μποντ 007, έχει πλέον δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει. Για να σηματοδοτήσει την επερχόμενη παγκόσμια πρεμιέρα, η εταιρία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer, κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, σε παραγωγή της Eon Productions.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας: Οι 10 αξέχαστες ταινίες που κέρδισαν τον Χρυσό Λέοντα την τελευταία δεκαετία12.09.2018

Το No Time To Die θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το Spectre του 2015 και η περίληψη για την πλοκή αναφέρει: «Ο Μποντ έφυγε από την ενεργό υπηρεσία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η ηρεμία αυτή είναι βραχύβια, καθώς εμφανίζεται ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ από τη CIA, ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο δόλια από το αναμενόμενο, οδηγώντας τον Μποντ στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, οπλισμένου με μία επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Σε σκηνοθεσία του Κάρι Φουκουνάγκα, το No Time to Die θα είναι η τελευταία φορά που ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται τον Βρετανό κατάσκοπο, που έχει άδεια να σκοτώνει. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λέα Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσοου, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφ Βαλτς, Ρέιφ Φάινς.

Το τελευταίο τρέιλερ του No Time to Die κυκλοφόρησε και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 30 Σεπτεμβρίου στην Βρετανία και στις 8 Οκτωβρίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: Hypebeast

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYou: Η 3η σεζόν έρχεται στο Netflix – Κυκλοφόρησε το teaser12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b