MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Spencer: Κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας για τη ζωή της Νταϊάνα, με την Κρίστεν Στιούαρτ

Το φως της δημοσιότητας είδε η επίσημη αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Spencer», του Πάμπλο Λαρέν για τη ζωή της πριγκίπισσα Νταϊάνα, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Η Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Photo Credits: Fabula Films
Η Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Photo Credits: Fabula Films
Monopoli Team

Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα για το πολυαναμενόμενο δράμα «Spencer», σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν και με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ, το οποίο επικεντρώνεται στην απόφαση της Νταϊάνα να χωρίσει από τον Κάρολο, το 1991, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Sandringham. Η αφίσα είδε το φως της δημοσιότητας μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της βιογραφικής αυτής ταινίας, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpencer: Πρεμιέρα για την ταινία με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Στην αφίσα βλέπουμε την Στιούαρτ κουλουριασμένη γύρω από το σώμα της, πιθανότατα να κλαίει, φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα, το οποίο αποτελεί μια εκδοχή του φορέματος “Diaghilev” που φορούσε η Νταϊάνα Σπένσερ σε σημαντικές περιστάσεις, όπως ήταν η επίσκεψη στην Βασιλική Όπερα και η πρεμιέρα της ταινίας The Living Daylights. Το φόρεμα σχεδιάστηκε από τον Ντέιβιντ και την Ελίζαμπεθ Εμάνουελ, οι οποίοι δημιούργησαν και το νυφικό της.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Στίβεν Νάιτ, το βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα Dirty Pretty Things και το Peaky Blinders. Η πλοκή επικεντρώνεται σε ένα Σαββατοκύριακο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του 1991 στο Sandringham και στην απόφαση της Νταϊάνα να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο Τζακ Φάρινγκ.

Η αφίσα
Η αφίσα της ταινίας Σπένσερ. Photo Credits: STX Films

Η αφίσα της ταινίας Σπένσερ. Photo Credits: STX Films

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι Τίμοθι Σπαλ, Σάλι Χόκινς και Σον Χάρις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστεν Στιούαρτ: Κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα12.09.2018

Ποιες άλλες παραγωγές έχει απασχολήσει η ζωή της Νταϊάνα

Η ταινία «Spencer» είναι το δεύτερο μεγάλου μήκους εγχείρημα, που επιχειρεί να εστιάσει σε γεγονότα της ζωής της αείμνηστης και πολυαγαπημένης πριγκίπισσας, μετά την αρκετά γελοιοποιημένη εκδοχή της, στην ταινία «Diana», με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς, που κυκλοφόρησε το 2013.

Επιπλέον, αυτή την περίοδο κυκλοφόρησαν και οι νέες φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown.

Τέλος, σε λίγους μήνες πρόκειται να κάνει πρεμιέρα ένα μιούζικαλ του Broadway για τη ζωή της Νταϊάνα, με πρωταγωνίστρια την Τζίννα Ντι Βάαλ, το οποίο θα κυκλοφορήσει και στην πλατφόρμα του Netflix την 1η Οκτωβρίου.

Πηγή: theguardian.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b